Milyen jegyu volt eletetek nagy szerelme?
Lehetoleg sajat horoszkopjat illetve aszcendenset is irjatok mar le hozza!Illetve mi idegesitett benne a legjobban!:)
En:
Vizonto - az agyamra ment, a holdja is a vzontoben volt, szexben is kulonboztunk, kb mindenben, de a humorat nagyon nagyon szerettem es hianyzik a mai napig...! 3 vizonto palim volt, tobb vizonto udvarlo de a humoruk azonos amit nagyon tudok imadni bennuk...!:-)
rak - bika aszcendens - oroszlan hold
Nanà hogy Skorpió! :)
Mi idegesített benne? Hogy kicsit se akart megismerni, hogy milyen ember vagyok úgy igazából. Meg inkább egyoldalú volt ez, naiv fiatal lányka voltam , annak minden pozitiv és negativ oldalával :) Azóta felnőttem ;)
( Ràk csaj)
Vízöntő Oroszlán aszcendenssel.
Még mindig az életem szerelme.
Mérleg Nyilas aszc.
Huh nekem több "életem szerelme" is volt/van :D az egyik oroszlán volt. Benne az idegesített hogy csak addig voltam jó míg az ő érdeke volt érvényben csak úgy tett mintha törődne velem de igazából csak magával foglalkozott.
A másik mérleg-oroszlán(?) Volt. Hihetetlen önbizalommal rendelkezik és messze a legszebb ember akivel valaha találkoztam.Kedves, jószívű és eszméletlen okos volt. Vele jól kijöttem és összeakartam vele jönni de valami törés következett be az életében és bekattant. Iszonyat bunkó lett mindenkivel ennek már 2 éve nem változott semmit.
A harmadik aki jelenleg az "életem szerelme" egy skorpió-halak. Nagyon kedves aranyos és barátságos és okos. Biomérnökként dolgozik.Imádok vele lenni tényleg hihetetlenül kedves/jófej :D.Benne viszont azt nem szeretem hogy irányitás mániás és a legjobbra törekszik(de nem az egészséges szinten!)
Én nyilas vagyok és rák aszcendens.
Én szűz vagyok..
A nagy szerelmemé Halak
Ami idegesitett hogy mindent rám hagyott hogy oldjam meg, nem igazán mutatta ki az érzéseit
De ettől függetlenül imádtam, és szép emlék marad számomra 😊
Ez érdekes. Én is leírom. :D
Én bak vagyok, ikrekkel aszcendenssel.
A párom szűz csillagjegyű, nyilas - II -.
Idegesítő, amikor duzzog. Kell egy pár óra, amíg normális nem lesz.
A párom szűz, nyilas aszcendenssel. Én bak, szűz aszcendenssel.
Ő életem nagy (és első) szerelme.
Nem idegesít vele kapcsolatban/ benne semmi.
Hát. Volt egy szűz ♍, az idegesített benne, hogy folyamatosan szenvedett mindenen, és azt szerettem benne, hogy egy elszált wannabe hipster füves állat volt. Jah.
Aztán volt egy oroszlán ♌, azt szerettem benne, hogy baromi egyszerűen gondolkodott. Vagy igen, vagy nem, de ha valamit igen, akkor azt nagyon. Az iskolát telibeszarta, tehát nulla, a hobbijait viszont ezerrel tolta. Nagyon romantikus volt. Az idegesített benne, hogy néha nem a jó dolgok érdekelték annyira, hogy tegyen értük valamit. Illetve mindig a rossz emberben bízott meg.
Vízöntő ♒ vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!