Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Rák csillagjegyről tapasztalatok?

Rák csillagjegyről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
pozitív, negatív?

2018. dec. 18. 23:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

10 es vagyok.

Bosszuállók, ok nélkül sértődősek, ők sértegethetnek.

2018. dec. 19. 12:35
 12/18 anonim ***** válasza:
80%
10, 11 ir igazat
2018. dec. 19. 13:53
 13/18 anonim ***** válasza:
32%
Nagyon intelligens, jóképű, sikeres, erős személyiségű, természetfeletti képességgel rendelkező, már már isteni lények a rák csillagjegyű emberek. Onnan tudom, hogy én is rák vagyok!
2018. dec. 19. 19:41
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
A 13-asé az igazság 😂
2018. dec. 19. 21:41
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Leírom én is, mik a tapasztalataim . Negatív : Félénkek, nehezen tudnak megbízni valakiben. Hangulatemberek, ha jó kedvük van, bárkit meg tudnak nevettetni , de ha rossz, akkor már az arcukra van írva, hogy most.menj.vagy.öt.kilométert.tőlem. Ha vakaki rosszul bánik velük, visszamennek s páncéljukba. Pozitív : félénkek igaz, de ha megbíznak valakiben, teljesen kinyílnak igazodni, alakulni képesek. Hangulatemberek, de leginkább jókedvvel próbáljak a nehézségeket áthídalni. Nagyon jó szívűek, nem nyomulnak. Igaz, sok helyen azt írják , hogy ratelepednek az emberekre, de nem igaz. A gondoskodás nem egyenlő ezzel.
2018. dec. 19. 22:55
 16/18 anonim ***** válasza:
67%

Addig hűségesek, amíg szerelmesek.

Imádják a gyereküket...birtokolni.

Sértődősek annyira, hogy az már fáj.

2018. dec. 20. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:

nem minden a csillagjegy:)

en huseges vagyok, mert ha mar arra adtam a fejem hogy valakivel kapcsolatban legyek akkor megtisztelem ennyivel es eyt viszont el is varom! (tiszteletet)

Nehezen kiismerheto, de nem vagyok zarkoyott szeretek emberek kozott lenni, bulizni, csavarogni, jarkalni.... Keves emberben bizok meg de bennuk 100%, es altalabn megerzem ki az akiben meglehet! Voltak csalodasaim, baratokban is, osszesen egy, akire a mai napig ugyanugy szamithatok, mert nem vagyok haragtarto akit mar egyszer magamban elfogadtam! :) Visszakapta a szarsagat kamatostul a hulyesegeert azota se emlegetjuk fel a dolgokat hahahah

Igy a barataimert, csaladomert barmennyire is van vele teluk a ....... de rosszat senki mas nem szolhat rajuk!! (az en velemenzemet mindig eleg nyersen es durvan szoktam kozolni)

Tudom hogy mit akarok, es tulsagosan is buszke vagyok szamomra fontos dolgokrol elvekrol nem vagyok hajlando lemondani.... ami szamomra haszontalan azokrol igen (kompromisszumok) pl nem tudok alkalmazkodni senkihez sem, udvariassagbol sem mert elobb utobb pukkan a lufi es altalaban mindig botrany lett a vege:)) De!!! mint minden itt sem fekete es feher a rak jegy a vegletek embere hol ilyen hol olyan! Vannak emberek akiknek elfogadom a hulyesegeit ( es ok is az enyemeimet) es megertessel viszonyulok az o dolgaikhoz!!! :) Idegeneknel sajnos nem, gusztustalanul tudok emberekkel viselkedni, de tobbnyire koyvetlen vagyok, baratsagos, ugy hogy magamrol semmit nem arulok el!

Nagyon energikus es turelmetlen ember vagyok....

Szuleimmel nem egy verre meno csatat vivtam tínáger :-D koromban egeszen fiatalkoromig/ban! Es amig egy rakot gyongenek es sebeyhetonek tartanak engem nem egyszer elzavartak otthonrol, majd kibekultunk es ez ment egy joparszor! Pedig Anyukam es Apukam kos-kos! :-D Kemeny diok:-D

Az aszcendesem bika! Nyugodtnak semmifelekepp nam vagyok mondhato, de a minoseget imadom es megadom mindennek a modjat! A szarnak is:-DDD

Nehez eset vagyok, de akik szeretnek igy szeretnek nekem pedig masokra sincs szuksegem!!:-))))

22n

2018. dec. 21. 20:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Es ha valaki megjegyezne pofonokat is kaptam szuleimtol nem keveset!!! Csak annal jobban nyomtam a hulyesegemet tovabb!!! :-))) Nem ertek el vele semmit, de nagyon tisztelem oket es nagyon sok mindent koszonhetek nekik!
2018. dec. 21. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!