Halak férfiak személyes tapasztalatok alapján mikor vagytok oda egy nőért? És mik azok amik taszitanak egy nőben?
Halak vagyok. A Napom és az Aszcendensem is a Halakban van.
Több Halak ismerősöm is van, akinél nagyon nehéz ráismerni a tipikus Halak vonásokra. Szóval mondhatok én itt bármit, téged nem biztos, hogy közelebb visz bármihez is. (Bár ez nyilván nem annyira fura, ha valaki tudja, hogy az asztrológiában nem csak az úgy nevezett csillagjegyek vannak [amiket amúgy pontosabb nevükön Nap jegyeknek nevezünk], hanem több bolygó, jegyhelyzetek, házhelyzetek és fényszögek, meg még egy csomó minden....)
A Halakságomból ezek jelennek meg egy párkapcsolat terén: fontos, hogy a spirituális szinteket is megélhessem a párommal; mindenkit, akibe belezúgok, képes vagyok idealizálni.
De fontos még, hogy a Vénuszom a Vízőntőben van. Tehát az Értelem szexi, az egyediség és az igazi egyéniség szexi, tartós szerelem nálam csak barátságból alakulhat ki.
A Holdam, ami nem a tartós szerelemről, hanem a házasságról szól, valamint a bennem (tudatalattimban/ a lelkem mélyén) élő feleségideálról szól, az Ikrekben van. Ez azt jelenti, hogy boldog, tartós párkapcsolatban, házasságban csak olyan nővel élhetek, aki által szellemi, gondolati és/vagy fizikai mozgalmasságban élhetek.
És még pl. érdemes megnézni a Mars helyzetét: ahogy valaki megközelít, megszerez, kényztet, kielégít egy nőt, illik-e ahhoz, ahogy a nő szívesen veszi a férfi őfelé irányuló megközelítési, megszerzési, kényztetési, kielégítési szándékait és módszereit.
A VII. Ház arról tanuskodik, hogy mit hordoz az ember számára minden tartós (vagy eredetileg tartósnak szánt) párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!