Vízöntő férfiakról tapasztalatok?
Vízöntőnek a szabadság fontosabb mindennél, a szerelemnél is.
"Szabadság, szerelem!
E kettő kell nekem.
Szerelmemért föláldozom
Az életet,
Szabadságért föláldozom
Szerelmemet."
Petőfi
Petőfi mondjuk pont bak volt. :-D
Az én vízöntő férfi ismerőseim egyébként határozatlanok, bizonytalanok, mulyák, de ez nem jelenti azt, hogy mind ilyen, csak azok, akiket én ismerek. Érdekes módon a vízöntő nőismerőseim sokkal életrevalóbbak férfi társaiknál, de ez megint csak azokat jelenti, akiket én ismerek, nem az összes.
3 vizontot "fogyasztottam" el hosszabb rovidebb emesztesi idovel... (1,5ev,3ev,2honap) vonzom oket... :-D
-teljesen fuggetlenek kapcsolatban
-humorosak
-"lazadoak", uj dolgokat talalnak ki, vagy epp a tarsadalmi normaktol ternek el viselkedesben..
-szeretetehesek
-de ok mar nem nyilvanitjak ki az erzelmeiket csak ha mar nagyon erzik hogy muszaj
-aggyal szeretnek
-a szex nagyon jo volt mindharmukkal
-akit megszeretnek, vissza-vissza ternek nem kepesek teljesen elengedni a masikat (fuggetlensegukbol fakad, elkoborolnak majd oszerintuk mindig vissza lehet menni a masikhoz)
-nem kitartóak
-manipulativak
-kitalalnak maguknak egy szinvonalat amibe elni szeretnenek de tenni mar nem tesznek erte...
-nem husegesek (a vizontokne teljesen mast jelent a huseg fogalma! :-) sajat ertelmezesuk szerint van jobb ha megbeszeled veluk mi fer bele nekik es mi nem csak full oszinten)
Talan ennyi... ha barmi kerdesed akad meg irj nyugodtan privit :-)
21/n
rak/ikrek aszcendenssel/oroszlan hold
Ami tapasztaltom van velük (vagyis csak vele mert a jelenlegi társam egy vízöntő srác):
Buják: hiába tagadja nagyon szereti a sexet s a bujálkodást
Szabadság szeretők: megmondtam neki h nem fogom semmibe se korlátozni, pont úgy ahogy ő engem sem korlátoz
Féltékenyek még ha nem is mondják ki, de valamikor kimondja h az. (V csak szimplán kérdés formájában utal rá "féltékeny legyek?" én: "azt csinálsz amit akarsz"
Mindezt egy vállrándítással felé ő meg nyugtázza)
Hűséges :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!