Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Vízöntő férfiakról tapasztalatok?

Vízöntő férfiakról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Bármiyen véleményre, tapasztalatra kíváncsi vagyok!

2018. jún. 7. 20:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem ebbe a kategoriaba, bocsanat
2018. jún. 7. 20:38
 2/8 anonim ***** válasza:
34%

Vízöntőnek a szabadság fontosabb mindennél, a szerelemnél is.

"Szabadság, szerelem!

E kettő kell nekem.

Szerelmemért föláldozom

Az életet,

Szabadságért föláldozom

Szerelmemet."

Petőfi

2018. jún. 7. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Petőfi mondjuk pont bak volt. :-D

Az én vízöntő férfi ismerőseim egyébként határozatlanok, bizonytalanok, mulyák, de ez nem jelenti azt, hogy mind ilyen, csak azok, akiket én ismerek. Érdekes módon a vízöntő nőismerőseim sokkal életrevalóbbak férfi társaiknál, de ez megint csak azokat jelenti, akiket én ismerek, nem az összes.

2018. jún. 8. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
77%
tudom, de ez a Petőfi vers egy Vízöntő vers. És azt is tudom, hogy a szegény kérdező nem ilyen választ várt. De ezt nagyon sok esetben tapasztaltam, milyen fontos a szabadság nekik. Ügyes asszonyka megoldja, hogy szabadnak érezze magát mellette, úgy hogy akár 80 éven át fogolyként tartja a házasságban!:)
2018. jún. 8. 13:00
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! :)
2018. jún. 8. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

3 vizontot "fogyasztottam" el hosszabb rovidebb emesztesi idovel... (1,5ev,3ev,2honap) vonzom oket... :-D

-teljesen fuggetlenek kapcsolatban

-humorosak

-"lazadoak", uj dolgokat talalnak ki, vagy epp a tarsadalmi normaktol ternek el viselkedesben..

-szeretetehesek

-de ok mar nem nyilvanitjak ki az erzelmeiket csak ha mar nagyon erzik hogy muszaj

-aggyal szeretnek

-a szex nagyon jo volt mindharmukkal

-akit megszeretnek, vissza-vissza ternek nem kepesek teljesen elengedni a masikat (fuggetlensegukbol fakad, elkoborolnak majd oszerintuk mindig vissza lehet menni a masikhoz)

-nem kitartóak

-manipulativak

-kitalalnak maguknak egy szinvonalat amibe elni szeretnenek de tenni mar nem tesznek erte...

-nem husegesek (a vizontokne teljesen mast jelent a huseg fogalma! :-) sajat ertelmezesuk szerint van jobb ha megbeszeled veluk mi fer bele nekik es mi nem csak full oszinten)

Talan ennyi... ha barmi kerdesed akad meg irj nyugodtan privit :-)

21/n

rak/ikrek aszcendenssel/oroszlan hold

2018. jún. 9. 20:21
 7/8 anonim válasza:
100%
Hat en vizontokent a fuggetlenseggel es szabadsaggal egyetertek. Kell teret hagyni viszont nem ertek mast a huseg alatt. Sosem hutlenkednek es nem szeretek hazudni ( nem is tudok ) es masokat megbantani. Mindig megfontolom h a donteseim hogy hatnak masokra es bar en vagyok az 1. De gondolok embertarsaim joletere is es nem baszok kiveluk ha nem eletbevagoan fontos.
2018. jún. 29. 17:24
 8/8 anonim válasza:

Ami tapasztaltom van velük (vagyis csak vele mert a jelenlegi társam egy vízöntő srác):

Buják: hiába tagadja nagyon szereti a sexet s a bujálkodást

Szabadság szeretők: megmondtam neki h nem fogom semmibe se korlátozni, pont úgy ahogy ő engem sem korlátoz

Féltékenyek még ha nem is mondják ki, de valamikor kimondja h az. (V csak szimplán kérdés formájában utal rá "féltékeny legyek?" én: "azt csinálsz amit akarsz"

Mindezt egy vállrándítással felé ő meg nyugtázza)

Hűséges :3

2019. márc. 12. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!