Kos férfiakról tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Hogy müködhet velük hosszútávon? Hogy lehet el csábítani? Milyennek kell lenni valakinek hogy fent tudja tartani az érdeklődését? Stb...(skorpió nő)2017. aug. 19. 18:06
1/6 A kérdező kommentje:
Elcsábítani*
2017. aug. 19. 18:06
2/6 anonim válasza:
Én Kos vagyok, de bak aszcendenssel, és mivel a szüleim nagyon erős befolyást gyakoroltak rám a nevelésük által szerintem nem is vagyok tipikus Kos. Mondjuk a szexuális vágyaim intenzívek és változatosak (tipikus Kos vonás) de eléggé szégyenlem őket. A magabiztosságomat most próbálom visszanyerni. Tetszenek a picit teltebb nők, akiknek szép nagy melleik vannak, szeretem ha egy nő kedves, és ad valami egyértelmű jelzést, ha "szabad a pálya". Gondolok itt arra hogy mondjuk akar megfogja a kezem beszélgetés közben. Nem art ha igényes vagy, de gondolom nincs ezzel bajod. Jó ha intellektuálisan is fel tudsz mutatni valamit, és szorult beléd kellő érzelmi intelligencia. Kb. ennyi.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2017. aug. 19. 20:08
6/6 anonim válasza:
Nekem is kos a párom skori nőként :D
Csak szeresd, legyél, hűséges hozzá, hagyd egy kicsit irányírani és tűrd el a hülyeségeit akkor is, ha nehéz😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!