Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nyilas ferfiakrol tapasztalatok?

Nyilas ferfiakrol tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Azok tiszteljenek meg a valaszukkal akik hisznek ebben.. Köszi:-)

Erdekelnenek a napjegyu nyilas ferfiakrol mik az általános tapasztalatok..

Illetve olyan letezhet, h a három "fő" jegyembol(nap.aszc, hold) adodoan csak az ehhez "passzolo" embereket vonzon be?:-) Legyen az fiú lány férfi vagy nő...

2017. márc. 16. 23:41
 1/6 A kérdező kommentje:

Arra is nagyon kiváncsi lennék nyilván ezek általánosságok, de egy olyan nyilas férfi aki már megallapodott egy nő mellett mennyire igaz h az sírig tarto, ?v épp itt is hajtja a vére ha így adódik a helyzet...

Illetve milyenek is a szexben;-)

2017. márc. 16. 23:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem volt kapcsolatom és ismertem is sok nyilast és azt mondhatom inkább ne őket válaszd ha lehet. Rövid kapcsolataik vannak, azokban sem hűségesek, buliznak világba, örökké mennek valahová alig ülnek otthon a seggükön. Ha meg is állapodnak és megházasodnak az is 35-40+ fölött lehet és akkor már igen, benőtt a fejük lágya hogy màr itt az ideje házasodni mert a többi havernak is már felesége van ès nem ágyasa/csaja. A szexben legtöbbjük agresszívebb ,ha megkéred őket finomabbak is lehetnek
2017. márc. 17. 19:03
 3/6 Fjjj válasza:
Ha oroszlán nő vagy akkor a legidálisabb párkapcsolat számodra.Én oroszlán nő vagy a párom nyilas férfi,de nagyon jól megvagyunk. Megbízhatóak,viccesek,nem fársultok be a 4fal közé hisz nyughatatlanok.A szexuális étvagyunk pedig azonos.Sok sikert! :)
2017. márc. 18. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Nyilas nőként tapasztalva több Nyilas férfit azt mondhatom, hogy ne foglalkozz velük. Az egy dolog, hogy csalják a állandó odaadó párjukat sokszorosan, viszont ugyanakkor egyáltalán nem értékelik a másikat, nem jönnek vissza, nem viselkednek szépen velük és ami szomorú az az, hogy nagyon naívak is érzelmileg, amely azt vonzza magával, hogy a családtagok, sőt baráti kör is könnyen befolyásolhatja egy stabil, jó kapcsolatban.

Engem sokszor az döbbentett meg, hogy menyire tapasztalatlanok (!) érzelmileg és szexben is akár annak ellenére, hogy sok nővel ismerkednek és tartják a kapcsolatot, ezt tényleg nem értem hogyan lehetséges.

2017. márc. 21. 12:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat nagyon erdekesek voltak nekem is van jó barátom baratnom nyilas jegyben:-)

Egy elég nevetseges kerdest: tényleg jok a szexben a nyilas férfiak vagy csak a szájuk nagy?:-D

2017. márc. 22. 11:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha szexre keresel pasit próbálkozz skorpióknál. Ők voltak eddig a legjobbak tapasztalatom szerint
2017. márc. 23. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!