Tapasztalatok minden teren Bika jegyű ferfiakrol?
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 03:18
1/5 anonim válasza:
Csak az anyagi biztonság miatt vannak a nővel. Nem tudnak őszintén szeretni.
2/5 anonim válasza:
Tapintatlsnok de őszinték.Ami nem mindíg jó erény.
3/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat:-)
Nemreg ismerkedtem meg egy bika jegyu ferfival, nagyon csaladcentrikus, el hal a szuleiert viszont nem anyuci-apuci kicsi fia ha valamit nem ugy gondol ahogy a szulei sajat feje utan megy, -eddig nagyon joszivu, nagyon nagy etvagyu es minosegi kajakat szeret, izleteseket, nem elegszik meg reggelire egy kis virslivel hanem virsli paprika paradicsom ez az amaz melle megadja a kajalas modjat:-) Imadja a szexet, es rendkivul kitarto.... ja es a noket is imadja:-)
2018. jan. 10. 20:13
4/5 anonim válasza:
Nagyon raciomálisan gondolkodnak. Ha megtudja, hogy téged érdekel a horoszkóp, azonnal szakítani fog.
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó nem tudom H ezt anti-szó megjegyzésnek szantad e vagy sem, de ha igen akkor ez nem így van sor meg amiket meséltem neki rola öt is elkezdte érdekelni :-)
2018. máj. 30. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!