Csak és kizárólag a Naphegy erdekel és köszönöm én is tudom hogy nem csak ennyi számít nem kell tudatosítani most csak általánosságban lennék kiváncsi ennek a jegynek a képviselőire.....:-)
Akar rak-skori kapcsolatról is szivesen fogadok véleményeket akar baráti akar szerelmi....
köszönöm!:-)
2018. máj. 14. 18:56
1/10 anonim válasza:
Skorpió férfiakról az a véleményem hogy nagyon titokzatosak az ágyban pedig durván szenvedélyesek. Többről tudok akik imádják a csajt szex közben kikötozni vagy fojtogatni vagy hasonlo :D érzéki jegy
2018. máj. 14. 21:25
2/10 anonim válasza:
Makacs és önfejű is. Amit egyszer a fejébe vesz...
2018. máj. 14. 21:33
3/10 anonim válasza:
#1 hát ez nagyon érdekes, mert én utálom ha egy nőt kínoznak, kikötnek vagy bármi ilyesmi dolgot...
Skorpió
2018. máj. 14. 21:37
4/10 anonim válasza:
Csak azt mondtam el amit én hallottam a környezetemben lévőkről :) persze nem lehet általánositani.
2018. máj. 14. 21:52
5/10 anonim válasza:
skorpió pasi szereti a nőket, nagy csajozós.félre is lép.
Én saját tapasztalatból csak annyit tudok, hogy jobb, ha egy skorpió férfinak nincs skorpió napjegyű gyereke, de persze ebben sem lehet általánosítani, mert más szempont is számít, csak nálunk a családban kétszer is előfordul ez a szülő-gyerek párosítás, és mindkettő erősen konfliktusos. Az egyik ilyen párosítás én és az apám, a másik az anyai nagyapám (ő már nem él) és anyám húga.
2018. máj. 15. 10:32
7/10 Arkhowar válasza:
Kanos.
2018. máj. 15. 21:37
8/10 peca1000 válasza:
Szexmániás, cinikus, szeret irányítani, önfejű, és igazi túlélő. Sokat dolgozik, és szereti az ezoterikus dolgokat, tanácsokat adni. Ja és a jó kajákat és a kényelmet :) 41/ffi
2018. máj. 17. 09:53
9/10 anonim válasza:
Ràk -skori nagyon jól műköhdhetnek együtt, feltéve ha a ràk elbírja viselni a skorpió nyers, hidegnek tünő dolgait, meg hogy nem képes sose megbízni a màsikban vagyy egyàtalàn odàig eljutni, hogy megpróbàl bízni.
2018. máj. 26. 20:35
10/10 anonim válasza:
Ezt a sok baromságot ti el is hiszitek? Hogy egy pasi azért lesz ilyen meg ilyen, mert a születésekor éppen így álltak a csillagok? Érkezzetek már meg a modern korba.
Skorpió vagyok, és hűséges vagyok a páromhoz. Nem vagyok sem erőszakos, sem agresszív. Ha egy pasival nem tudtok jól kijönni, ne a csillagokra fogjátok, hanem magatokban keressétek a hibát. Vagy akár benne, de akkor sem így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!