Rák csillagjegyről tapasztalatok?
40 ev múlva elmondom, multimilliárdos lettem-e.
Egy rák csillagjegyű, aki nem érti hogy függ össze a születési idő az emberrel.
De majd lehet statisztikai adat leszek.
Ikrek vagyok, negatív tapasztalat a rákkal!
Férjem rák, és minden csak látszat, a hűség , a családcentrikusság!!
Nagyon tepernek, hogy elfogadják őket, és ha sikerül kialakítaniuk egy bensőséges kapcsolatot, akkor sem bírják a csipkelődést, azonnal megsértődnek és befordulnak ilyenkor. Ha van párjuk, akkor is van "tartalék", akit érzelmi szükségleteik nem megfelelő mértékű kielégülése esetén bevethetnek. Mindig másoktól várják a megoldást, el kell őket halmozni ajándékokkal. Azzal viszonozzák, hogy kivételesen nem durcáskodnak. Mintha még ő tenne nekünk szívességet azzal, hogy elfogadja, amit adunk. Ha nem találnak olyat, aki teljesíteni tudná a vágyaikat, akkor csalódnak az egész emberiségben és visszavonulnak, mondván, mindenki gonosz.
Ha szeret téged, akkor viszont gondoskodni akar rólad, csak azt is mindenáron. Meg sem kérdezi, hogy kérsz-e még egy kis nokedlit, de már nyomja le a torkodon. Igazi fojtogató anya. Nem lehet mellette kiteljesedni.
Rák vagyok (24/N) párom szintén (32/F) :) hááát..:) először is, vorzasztó érzékenyek vagyunk, nagyon! Apró kis szófordulatokat tudunk úgy a szívünkre venni.. aztán amikor meg kéne beszélni a “gondokat” mindketten a másiktól várjuk a bocsánatkérést:) úgy gondolom, ezzel kinis merült a negatívum. Talán még azt hozzátenném, hogy a rákok próbálnak mindenkinek megfelelni. Kezdetben volt olyan gondom a párommal, hogy zavart az, hogy túl “kedved” és jófej lányokkal.. nekem ez fura volt, én nem smúzolok más fiúkkal, de kellett 2-3hónap mire rájöttem, hogy ő ilyen jófej típus, szereti ha kedvelik. Egyébként megbeszélés kérdése, ma már nem a legjobb barátnője minden második lány😃 egyébként imádjuk egymást, úgy gondolom jó a humorunk, értjük egymás -sokszor fekete- poénjait. Párom nagyon gondoskodó, még a sarki éjjelnappaliból is mindig kapok valami meglepetést. Kíváncsi vagyok, hogy fog viszonyulni egy babához:)
Ja még azt hozzátenném, hogy a barátomnak már volt egy házassága, majdnem 10éves kapcsolat volt, utána jött egy 4éves aztán én. Jóképű, népszerű férfi. De nem hiszem, hogy a csajozás lenne neki a legfontosabb. (Inkább túlságosan ragaszkodik egy társhoz)
Utolsó mikor nősült meg a férjed? 14 évesen?
Bocs nem akarok offolnii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!