Bak nő-Rák férfi tapasztalatok? Vélemények?
Üsd be ezt a kérdést inkább google-be, mert az egyéni tapasztalatok itt teljesen irrelevánsak, mivel azokat a tapasztalatokat a Napjegyen kívül sok más asztrológiai tényező is befolyásolja. (Az asztrológia sokkal összetettebb annál, hogy "ki milyen "Csillagjegyben" született"...)
Tessék, itt van az egyik találat, ha felhígított asztrológiára vágysz:
Nekem totál az idegeimre mennek a Rák pasik... Kettő is össze akart velem jönni, de nagyon nem voltunk egy hullámhosszon. NAGYON nem.
Egy Bak nő
Forditott esetben volt ket bak ferfi evekig! Jott utanam es akart mindketto kitartasuk valami brutalis:)
Rengeteg dolgot megtettek nekem, szamithattam rajuk, elegge rizsaztak es nem igazan tudtak mi illik a temaba es mi nem elottem mindketten teljesen kitarulkoztak es csak mondtak mondtak, legtobb helyzetben sem tudtak mertek lepni..
Egyikojuk sem kellett nekem igazan mert hianyzott beloluk az a plussz tuz amit ha mar foldjegyek kozul kell mondjak a bikaban megvan..
De mindenkeppen ertekelendo a bak ferfi kitartasa, terhelhetosege, megbizhatosaga minosegre valo igenye....+++++++
Jelenleg is egy bikaval vagyok egyutt imadom bar neha lekell tornom a szarvat hogy ne bokjon fel..:-D <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!