Kezdenek kapósak lenni itt a kategóriában a bak férfiak, akkor már én is kíváncsi vagyok, hogy vannak-e tapasztalatok mondjuk skorpió nő - bak férfi párosra? :-)
Én skorpió nő vagyok és tetszik egy bak jegyű férfi.
Utananéztem elvileg működhet nagyon jól a kapcsolat a két jegy között. Bár én többször találkoztam vele mindig ő hívott de sose próbálkozott be. Szóval a barátság tuti jól működik csak én többet akarnék....
Az én párom bak.
Megy a céljai után, elég racionális típus. Állandóan agyal számol hogy lehetne több pénzt szerezni. Keményen dolgozik! Nem kapzsiság miatt hanem hogy jó életét tudjon biztosítani. Később csaladalapitas miatt.
Hihetetlenul fegyelmezi magát ha melorol van szó tudja mi a célja és jól bírja a monotonitast.
Tettei beszélnek. Érzelmek kifejezésére szavakkal ne nagyon számíts. Szinte lehetetlen hogy kimondjon ilyen szavakat hogy szeretlek vagy hiányzol vagy úgy imádlak. :D
Persze mondja ezeket de nem sűrűn,nagyon ritkán de akkor az igaz is.
Őszinte ember. Hatalmas szíve van mélyen érző csak nem mutatja.
Jön megy folyton kell neki a szabadság. Szeret egyedül lenni a maga kis világában. Nem szabad megkötni. Lassan kezd el kötődni de ha megtörténik az hosszú távra szól.
Van benne némi megfelelesi kényszer, a kudarctol fél minden téren.
Illetve régen nagy csajozós volt soha nem tudott kötődni senkihez. Sok szex kapcsolata volt de mindig őszinte volt sose hazudott senkinek. Megmondta hogy mit akar nem titkolozott nem jatszamzott.
Egyszerre volt hogy három lánnyal kavart de mindegyiknek megmondta hogy többen vannak tudtak egymásról. Tehát mondom tényleg őszinte :D
Amióta velem van viszont megváltozott ilyen téren. Hűséges. :)
Néha nyersen bantoan őszinte. Néha bunkónak gondolhatjak de nem az csak ő egyszerűen ennyire szókimondó. Nem bántani akar.
Ikrek az aszcendense egyébként nem tudom ez számít e.
Egy szűz napjegyu, mérleg aszcendensu nő. :)
Köszönöm a kisregény hosszúságú jellemzést, de ez a válasz számomra nem hasznos, mivel én kifejezetten a skorpió nő - bak férfi párosra kérdeztem, nálatok pedig ugye csak az egyik fél stimmel. :-)
Legközelebb értelmezd a kérdést, és mérlegeld, hogy amit válaszolnál, az releváns-e vagy sem. :-)
Hát én kérek elnézést hogy adtam egy hosszabb leírást egy bakról...
Ha nem vetted volna észre mindenki más egy bak jegyű embert jellemzett nem pedig egy skori-bak kapcsolatot.. gondoltam ez is segíthet. :D De hát úgy tűnik itt már ez is baj :DD
És ha mindenki beugrik a kútba te is utánuk ugrasz? :-)
Egyébként egy hozzászóló válasza volt a legközelebb a kérdéshez. Nem azt mondom, hogy teljesen haszontalan, amit írtál, de a kérdésre nem válasz, tehát ebből a szempontból nem hasznos. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!