Megsértettem egy skorpió férfit. Haragtartóak? Mire számithatok ha a páromról van szó?
Figyelt kérdés
2018. márc. 17. 21:31
2/16 anonim válasza:
Én skorpió nő vagyok. Aki megbántott, annak megbocsátok. Viszont nem felejtek.
3/16 anonim válasza:
Én is skorpió nő vagyok. Akit szeretek annak megbocsájtok és nem állok bosszút :P de nem könnyen, általában nagyon makacsul tartom magam és duzzogok (ilyenkor ez nem tudatosul, hogy nem kellene csak utólag veszem észre magam) és elég sokáig kell ostromolni mire megbocsájtok. Viszont én sem felejtek. Nehéz egy skorpióval...még saját magammal is :P
4/16 anonim válasza:
ÚÚ aTyám én jól belehetek rúgva...Mostmár a skorpiók is tudnak írni? :O
5/16 anonim válasza:
Skorpió férfi vagyok és mindenkit megmérgezek aki megsért,a többi skorpió is ilyen
7/16 anonim válasza:
Emberfuggő, nem születési dátum függő...
8/16 anonim válasza:
Meg fog szúrni a fullánkjával.
9/16 anonim válasza:
Ezért mást fog megszúrni vele 😂😂
10/16 anonim válasza:
nyitott szemmel aludj mostantol kezdve, etelt italt ne fogadj el tole es ne fordulj hattal sose...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!