Skorpió oroszlán ascendens párja lehet oroszlán?
19 éves vagyok.
Mindig az oroszlán lányokat vonzottam. Szerelmes vagyok egybe.
Kitöltöttem egy tesztet, amiben megállapították, hogy ez a csillagjegy a lelki társam. A vénuszom skorpió, de minden skorpió kapcsolatom látványosan összeomlott.
Hosszú távra tervezek, a szüzességemet is megőriztem (bár van tapasztalatom).
Egy asztrológust szeretnék megkérdezni, hogy merjek-e nagyot álmodni.
Nyugodtan felejtsd el azt a tesztet.Én nem vagyok asztrológus csak egy 42 éves skorpió napj. oroszlán asccal,meg rengeteg ütközéssel a hátam mögött és nem működik hosszabbtávon...egyébként énis ezt csináltam 25-ig bezárólag,hogy mindig magamat kerestem a másikban,önbecsülésre,személyiség és éntudat fejlesztésre tökéletesek,az erkölcsi tartás az egyik gyengénk...elsőre nekedis jó lesz,de skorpió napjegy mélységet ad és valódi értékeket,belső figyelmet követel,az oroszlán gyermeteg felszínességét nem tolerálja...az aszcendens egy életfeladat,itt van görgess le: [link]
Számomra hosszabbtávon a bakok,szüzek és bikák adtak érzelmi biztonságot..de ez csak 1 vélemény..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!