Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mivel lehet elcsavarni egy...

Mivel lehet elcsavarni egy Oroszlan (F/19) fejet?

Figyelt kérdés
Nem akarja magat "lekotni" nem szereti kimutatni az erzeseit igy nehez dolgom van , de szeret(?)

2018. febr. 26. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
38%

Hagyd az asztrológiát, nem vezet sehova.

Másra pedig nem igazán célszerű ráerőltetni magad, csak azt éred el, hogy megutál.

2018. febr. 26. 21:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Növeld az egóját.

Úgyis mind önimádó fajta.

2018. febr. 27. 11:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

--"Hagyd az asztrológiát" - írja Okos Domokos, a nyóckerben élő sintergrammra posztoló 16 éves, akinek már volt vagy 4 barátja, mindegyik kapcsolataa egy szelfiig tartott. Húzzatok innen legózni a rossebbe.

Amúgy szerintem azzal, hogy ne bókolj neki, legyél független, vagány, bátor stb, jó kedélyű.Meg vannak szokva, hogy ugyebár ők a hatalom, dicsőség, mindö... a zódiák királyai.Namostan ennek ugye az ellenkezőjét kapva lehet, hogy lesz esőjük rá

2018. márc. 1. 21:23
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt párom oroszlán. Nagyon nehéz eset, nekem ő túl egoista volt. Elmondása szerint, ő pont azt szerette meg bennem, hogy én nem nyaltam neki, mint a legtöbb lány, önmagamat adtam és szerette a szórakozottságomat.
2018. márc. 14. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:

az én barátom is oroszlán

a legtöbb oroszlán valóban egoista, önimádó, szeretik, ha "sztárolják" őket

2018. márc. 14. 18:20
 6/6 anonim válasza:
Oroszlánoknál szerintem a legjobb taktika ha eljátszod a szeretlek meg mégsem szeretlek játékot. Néha legyél aranyos meg odaadó néha meg hűvös és távolságtartó(ezt ne vidd túlzásba) legjobb ha megpróbálsz gyorsan válaszolni az üzeneteire amikor beszéltek de amikor rád ír várj 1-2órát és mondd, hogy dolgod volt (pl a barátaiddal voltál) ja és legyél gyöngyörű. Ha nincs meg a kémia nálunk lőttek az egésznek. 21/f oroszlán
2018. júl. 5. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!