Mi a véleményetek az oroszlán horoszkópú nőkről/lányokról?
Az, hogy augusztus körül születtek.
Miért kéne külön véleményezni? Nem értem...
Ennyi alapján kb. semmi.
Nagymamám oroszlán.
Ő nagyon szigorú, maximalista, mártír típus. Még idős korában is egész nap dolgozik és nem a kényelmet keresi. Nem volt könnyű élete, de mindvégig erős tudott maradni. Nagyon családcentrikus és képes feláldozni magát azokért, akiket szeret. Olyan foglalkozást választott, hogy segíthessen másokon és az egész életét úgy élte, hogy magát háttérbe szorította, egész nap dolgozott másokért.
Nem tudom, hogy milyen a többi oroszlán hölgy, vagy, hogy az oroszlán csillagjegyű embereket hogyan jellemzi az asztrológia, de az én nagymamám ilyen és oroszlán csillagjegyű.
Édesanyám is az. Egy részről nagyon energikus, intelligens, motivált, vasakarata van és a jég hátán is megél.
Más részről meg igaz amit előttem mondtak, valóban nagyon megy a mártíromság meg a dolgok magára vétele. Több mint tíz éve nem a magam lábán állok, felnőtt vagyok, de a mai napig nem lehet vele semmiféle problémáról beszélni mert mindenért a neveltetésemet okolja.
És igen, a főtörzsőrmester rész is igaz.
Illetve, fura, de szinte minden oroszlán nőnek jellegzetes haja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!