Oroszlán horoszkópú emberekhez elméletileg milyen munka illik?
Oroszlán horoszkopú nő vagyok, és az érdekelne, hogy csillagjegyem szerint milyen munka illene hozzám. Annyira nem vagyok jártas az ezotériában, nem is igazán hiszek benne, de az oroszlán horoszkópúak hobbijai is illenek rám, akkor hátha van valami karrierhoroszkóp is, ami szintén tudna tanácsot adni. :)
Lehet, hogy nem kellett volna ennyit írnom, végső soron tényleg csak az a kérdés, hogy elméletben mi illik az oroszlán horoszkópú nőkhöz?
Jó magam vállalkozó vagyok, azon belül is a pénzügyi szférában mozgok 2 és fél éve, egyre jobb eredményekkel, ami az egyre növekvő cégemnek köszönhető. Nagyon szeretek embereket vezetni, én itt találtam meg önmagam! :D
23/F - oroszlán
Milyen végzettséged van?
Ha most azt mondjuk, hogy az oroszlánok az út szélén kell, hogy kapáljanak, akkor mérnökivel te ott kapálnál az árok szélén?
A név kötelez.
Aki oroszlán, az vadásszon, annak eredményéből tartsa fenn magát és családját.
Persze, ha az illető férfi, várja meg női vadászatának eredményét.
Minden olyan foglalkozás,ahol a dolgokat kézben tarthatod és teremtő módon kifejezheted önmagad.Vezető pozíciók, művészi-kreatív foglalkozások,igazgató,vállalkozó,manager, rendező,színész,karmester,dekoratőr,ékszerész.
Innen szedtem: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!