Mi a véleményetek az oroszlán horoszkópú nőkről/lányokról?
Hát én oroszlán lány vagyok, lehet magamról véleményem?
Először is szögezzük le, hogy nem csak a napjegy számít, hanem a többi bolygóállás is, meg ugye... a neveltetés és élettapasztalatok :)
Külső: tényleg jellegzetes, bozontos hajam van, az arcvonásaim is elég oroszlánosak :D és a szemöldököm is bozonzos :D
Lustaság: ha valami nem érdekel, nem tartom fontosnak vagy hasznosnak, akkor azt nem vagyok hajlandó megcsinálni. Utálom a monoton vagy ismétlődő feladatokat.
Emberek: szeretem a jó társaságot, de az ostoba, gonosz, negatív, alattomos emberektől szenvedek. Felnézek az okos, segítőkész, tehetséges emberekre.
Nehezen barátkozok és nincs sok barátom. Ha valakit egyszer megszeretek, azt képtelen vagyok elengedni.
Rettentően büszke tudok lenni, inkább beledöglök de nem kérek segítséget másoktól és nem ismerem be, hogy ha szenvedek vagy bajom van.
Utálom, ha keresztülnéznek rajtam. Igen, szeretem, ha mindenki rám figyel, észreveszik a jó tulajdonságaimat és értékelik a munkámat vagy a tehetségemet valamiben.
Elég szétszórt és rendetlen tudok lenni, nem szeretem a túlzott szigort, merevséget és ha minden élére állítva és szabályozva van. Szeretem a játékosságot, a meglepő és vicces dolgokat.
Köszi a valaszt.
Én is hasonló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!