Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kezdenek kapósak lenni itt a...

Kezdenek kapósak lenni itt a kategóriában a bak férfiak, akkor már én is kíváncsi vagyok, hogy vannak-e tapasztalatok mondjuk skorpió nő - bak férfi párosra? :-)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a napjegy kevés, csak kíváncsi vagyok. Mellesleg van egy bak férfi ismerősöm, aki felcsigázta a fantáziámat, kíváncsiságból szinasztriát is néztem, ami szerint legalább barátságra jó esélyünk van, de nyilván egy kapcsolat, még ha csak barátság is, összetettebb dolog, mint hogy mik lehetnek az esélyek ilyen tekintetben. De ha már van lehetőség ilyeneket megkérdezni, akkor miért ne? :-)
2018. máj. 15. 09:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Exem bak volt. Én nem ajánlom. Igaz, hogy hihetetlenül nyugodt típus volt, de annyi sznvedély volt benne, mint egy gumikacsában. És ugye mi skorik(főleg szexben) ezt nagyon igényeljük. Tőle ezt nem kaptam meg.

Eléggé zárkózot volt, kissé munka/pénz centrikus "low key" érzelmekkel.

Nem ajánlom. Nekem túl unlamas volt.

A mostani párom egy tüzes kos és vele megvan az az izzás, ami a bak exemből hiányzott.

2018. máj. 23. 22:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk akit én ismerek, ő aktív, akár én. A kosokkal barátság szintjén jövök ki általában, de többre nem. :-) De köszi a tapasztalatodat.
2018. máj. 24. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!