Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért egy utolsó fos a BAK...

A_Szalai kérdése:

Miért egy utolsó fos a BAK csillagjegy?

Figyelt kérdés
Egy csomó helyen azt lehet látni hogy lényegében egy ilyen érzelem mentes normi naptár a bak csillagjegyű személy. Nem érdekes és konzervatív és emellet tehettségtelen. Én is Bak vagyok de én eddig pont az ellenkezője voltam. De egyszerűen most kéttségek közé tett a sok ezo oldal és elvesztettem az életkedvem. Valakinek valami tipp hogy ez mennyire átlagos statisztikán alapul? Meg hogy ki milyen csillagjegyű olyan bernek kéne lennie. Hogyan lehet csillagjegyet változtatni?

2018. okt. 20. 12:40
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! En is nagyon nem hiszek az ilyen ezó szarokban de egyszerűen annyira egybevágott minden hogy elkezdtetm agyalni. De mostmár biztos vagyok abban hogy tényleg nemér semmit ha az ember ranéz a csillagjegyére írt szarokra. A hogyan lehet csillagjegyet változtatni résznél én se gindoltam komolyan csak egyszerűen már nemtudtam mit elképzelni hogy ezt hogyan küszöböljem ki. Összegezve köszönöm a válaszokat és a tanácsokat és ezentúl kevesebb hitelt adok ezeknek a horoszkóp meg ezoszarságoknak!
2018. okt. 21. 09:32
 12/16 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha nem csak a napjegyre figyelnél? Ennél jóval összetettebbek vagyunk, még ezo tekintetben is. Mellesleg pont egy bak napjegyű pasiba vagyok belezúgva skori nőként.
2018. okt. 22. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Bakként nem hiszel a megfoghatatlan dolgokban. Csak abban, amit látsz, érzel, tapasztalsz.

Én is bak vagyok, üdv a klubban, húzzál számot :)

Más kérdés, ha több forrásból informálódnál, akkor rájönnél, hogy valami van ebben az ezós dolgokban. Nem, nem az ezotvre gondoltam. hanem Indiára, a csakrákra -betegségükre, gyógyításukra, szinekre, ételekre, ilyenekre.

2018. okt. 28. 21:35
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség erre adni. Vannak, akiknek szimpatikusak a Bakok és vannak, akiknek nem. Nekem pl már oviban is, általános iskolában, középiskolában is, sőt most is, mindig körülvettek a Bak csillagjegyű emberek. Természetesen nem tudatosan kerestem a Bak csillagjegyű embereket, hanem utólag derült ki, hogy Bak az illető. Még a kedvenc YouTube videosomról is kiderült, hogy Bak a csillagjegye. Valamiért nagyon vonzanak és én is őket. Akármilyen életszakaszban voltam biztos, hogy a társasági, baráti körömben volt legalább egy Bak és nagyon jól kijövök velük. És nem gondoltam, hogy rossz csillagjegy lenne. Néha tényleg tudnak picit unalmasak lenni, de azon kívül semmi rosszat nem tudok rájuk mondani. Hűségesek, értelmesek és keménynek látszanak, de nagyon érzékenyek és határozottak. Lehet rájuk számítani. Ha azt mondják, hogy ez meg lesz, akkor az előbb vagy utóbb, de biztosan meglesz. És ezek a horoszkópos oldalak mindig azt írják, hogy merevek és semmi izgalmas dologba nem mernek belevágni, ami szintén hülyeség. Legalábbis akiket én ismertem minden hülyeségre kaphatók voltak, minden ökörségre vevők voltak. És jó humoruk is van. Nekem abszolút szimpatikusak, szerintem egyáltalán nem fos csillagjegy.

Kos voltam Skorpió holdjeggyel. :D

2018. okt. 29. 18:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Dehogy fos jegy! :)

Én szűz vagyok a párom bak. Leirom ő milyen:

Érzelmet nem tud kifejezni szavakban, tettei beszédesek, nagy szíve van, titkolja az érzéseit, de mélyen érintik a dolgok. Nagyon családcentrikus a mindene a család. De munka kötelesség is nagyon fontos. Sokat tulorazik, rendkívül szívós, kitartó, célratoro. Nyers, hideg, közömbös, távolságtarto, magának való tud lenni. Néha a nyersesseg miatt bunkónak is hathat. Segítőkész, számíthatsz rá. Én imádom! :)

Szóval szerintem abszolút jó jegy. Kicsit realista, kicsit hidegebb, kevésbé temperamentumos, lassabb, földhözragadtabb.

Igazából az összes jegyben van jó és rossz nem lehet ezt mondani egyikre sem hogy szar.

25N

2018. okt. 30. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Mert elhitted amit írnak :)

Különben elmész valami űrállomásra, azt veszel egy másik csillag jegyet.

... Egy bak :)

2018. nov. 17. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!