A skorpió csillagjegy nagyon bizalmatlan?
Figyelt kérdés
2018. szept. 18. 22:56
1/9 anonim válasza:
A skorpiók csípnek,no para..
Oké, én Skorpió vagyok, de nem érdekel,azokban bízom meg, akik őszinték.
Ha később az illető megbukik emberileg előttem,akkor megszakítom vele a kapcsolatot, de megbocsátani megbocsátok, csak nem felejtek.
2/9 anonim válasza:
Ezerzszer leírtam-és mások is ilyen jellegű kérdéseknél: a "csillagjegy"/napjegy csak egy részét képzi a teljes horoszkópnak. Sokkal összetettebb ez ennél. Mintha csak az alapján ítélnénk meg valakit,hogy hogy néz ki. A horoszkópod áll a Nap a Holdjegyrdből-az aszcendensedből-az és összes többi bolygó helyzetéből a pontos születési időpontod alapján meghatározható képletedből. Ezek fényszög és házkapcsolatából. Stb. Nagy vonalakban. A skorpió jellegről lehet beszélni-ezek negatív helyzetben adhatnak terepet a bizalmatlanságra. A skorpió jegyről nekem elsősorban inkább a gyógyító minősége jut eszembe. Pl az erősen ilyen jellegű emberekből lesznek orvosok stb.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem rosszindulatból kérdeztem, épp ellenkezőleg..!
2018. szept. 19. 07:33
4/9 anonim válasza:
Nincs skorpió csillagjegy, meg nincs többi sem. Amire te gondolsz, az a napjegy, ami csak egy aprócska részét képezi a teljes horoszkópnak, simán elképzelhető, hogy valakinél ez egyáltalán nem dominál.
5/9 anonim válasza:
Én skorpió vagyok és sajnos sokszor túl hiszékeny :(
6/9 anonim válasza:
...és nemcsak a teljes sz.képlet lehet ilyen szempontból meghatározó,hanem az ember érzelmi intelligenciája..egy bölcsebb skorpi lélek nem bizalmatlan,csak óvatos duhaj :)
7/9 anonim válasza:
kötözködő rohadt fajta,a nejem pont ilyen.Ha jó passzban van ,Istennő,ha nem ,szemét mocskos dumájú,pusztító.
8/9 anonim válasza:
7-es:Ha ennyire semmibe nézed és utálod, miért vagy vele? Az jó, amit nyújt neked:főz, mos rád, van kivel ....Csak kihasználod.Egy normális ember mellett nem lenne ilyen, mint amilyennek lefested.Ha ő is írhatna rólad....
9/9 anonim válasza:
A skorpió őszinte, őszinteséget vár el.Pont azért, mert nem ezt kapja, bizalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!