Miért vonzom magamhoz a számomra veszélyes jegyeket?
Sziasztok!
Halak vagyok és úgy tudom,hogy hozzám a Skorpiók,a Rákok,talán még a Bakok és a Szüzek illenek még,de érdekes módon a szerelmi életemben mindig a Vízöntőket és az Oroszlánokat vonzom magamhoz,pedig általában végül csak fájdalmat okoznak nekem ezek a jegyek. Szerintetek miért van ez? És szerintetek milyen jegyek illenek a Halakhoz?
#1 Igazad van
#2 Igen xd
#3 Hát az elég rossz lehetett de szerencsére rájöttél a dologra és ez a lényeg.
És igazad van a kategorizálással kapcsolatban is. Sajnos nem az emberek jegyétől függ hogy milyen ember,mert minden ember más és más,tudom nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén.
A rossz tapasztalatok ellenére megpróbálok nem az emberek csillagjegye alapján megítélni az embereket.
Köszönöm a válaszokat!
1. A napjegy önmagában semmit nem jelent.
2. A részletes radixod segít magyarázatot találni rá.
3. A partnereidnek sem csak a napjegye a magyarázat, nekik is a részletes radixát kellene nézni.
4. A szinasztria pedig segít a két radix összevetésében.
Remélem, segítettem.
#5 Először igenis az embereket néztem és nem a jegyüket és nagyon is jól éreztem magam a Vízöntők és az Oroszlánok társaságában,csak sajnos ezek a jegyek egy idő után valamiért megváltoztak velem szemben. A Vízöntők egy idő után csak úgy a semmiből hirtelen megszakították velem a kapcsolatot és sajnos azóta sem hallottam róluk az Oroszlánok meg egy pillanatról a másikra csalódást okoztak megbíztam bennük és mindent elmondtam nekik aztán hirtelen minden ok nélkül kibeszéltek elárultak és még úgy állították be a helyzetet hogy ők az áldozatok és vagyok a rossz.
És ezután próbáltam összevetni az embereket,hogy vajon mi a közös bennük és akkor arra jöttem rá,hogy mind a kettő Oroszlán.
De abban igazatok van,hogy az embert nem a csillagjegye alapján kell megítélni,hanem magát az embert kell nézni és én így is szoktam tenni csak a rossz emlékek miatt éreztem így.
"egy idő után valamiért megváltoztak velem szemben"
Jó-jó, de tudod, hogy kettőn áll a vásár.
A te esetleges változásodat figyelembe veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!