Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért vonzom magamhoz a...

Miért vonzom magamhoz a számomra veszélyes jegyeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Halak vagyok és úgy tudom,hogy hozzám a Skorpiók,a Rákok,talán még a Bakok és a Szüzek illenek még,de érdekes módon a szerelmi életemben mindig a Vízöntőket és az Oroszlánokat vonzom magamhoz,pedig általában végül csak fájdalmat okoznak nekem ezek a jegyek. Szerintetek miért van ez? És szerintetek milyen jegyek illenek a Halakhoz?

2018. aug. 28. 09:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
74%
Az a helyzet, hogy mind a 12 jegy veszélyes jegy. Talán ne is e szerint gondolkodj, hanem figyelj a világra, az emberekre, a saját megérzéseidre, és aki szimpatikus, azzal barátkozz.
2018. aug. 28. 10:15
 2/18 leértékelt ***** válasza:
61%
Huh... Kész állatpark.
2018. aug. 28. 10:40
 3/18 anonim válasza:
56%
Én Oroszlán vagyok, és pár éve egy Halak emberke párkeresésben nagyon csúnyán átvert, hazudott végig. Romantikusnak állította be magát,és anyagias,másokkal pénzért játszadozó ribi volt.Persze lebukott, szerencsémre. Szerintem nem érdemes kategorizálni, jegytől fuggetelenul is koppanhatunk.
2018. aug. 28. 11:38
 4/18 A kérdező kommentje:

#1 Igazad van

#2 Igen xd

#3 Hát az elég rossz lehetett de szerencsére rájöttél a dologra és ez a lényeg.

És igazad van a kategorizálással kapcsolatban is. Sajnos nem az emberek jegyétől függ hogy milyen ember,mert minden ember más és más,tudom nem vagyunk egyformák és ez így van rendjén.

A rossz tapasztalatok ellenére megpróbálok nem az emberek csillagjegye alapján megítélni az embereket.

Köszönöm a válaszokat!

2018. aug. 28. 11:49
 5/18 anonim ***** válasza:
64%
Rossz tapasztalaid azért vannak, mert a csillagjegyeket figyeled ahelyett, hogy az emberekre figyelnél.
2018. aug. 28. 14:05
 6/18 anonim ***** válasza:
64%

1. A napjegy önmagában semmit nem jelent.

2. A részletes radixod segít magyarázatot találni rá.

3. A partnereidnek sem csak a napjegye a magyarázat, nekik is a részletes radixát kellene nézni.

4. A szinasztria pedig segít a két radix összevetésében.

Remélem, segítettem.

2018. aug. 28. 15:23
 7/18 A kérdező kommentje:

#5 Először igenis az embereket néztem és nem a jegyüket és nagyon is jól éreztem magam a Vízöntők és az Oroszlánok társaságában,csak sajnos ezek a jegyek egy idő után valamiért megváltoztak velem szemben. A Vízöntők egy idő után csak úgy a semmiből hirtelen megszakították velem a kapcsolatot és sajnos azóta sem hallottam róluk az Oroszlánok meg egy pillanatról a másikra csalódást okoztak megbíztam bennük és mindent elmondtam nekik aztán hirtelen minden ok nélkül kibeszéltek elárultak és még úgy állították be a helyzetet hogy ők az áldozatok és vagyok a rossz.

És ezután próbáltam összevetni az embereket,hogy vajon mi a közös bennük és akkor arra jöttem rá,hogy mind a kettő Oroszlán.

De abban igazatok van,hogy az embert nem a csillagjegye alapján kell megítélni,hanem magát az embert kell nézni és én így is szoktam tenni csak a rossz emlékek miatt éreztem így.

2018. aug. 28. 16:39
 8/18 anonim ***** válasza:
60%

"egy idő után valamiért megváltoztak velem szemben"

Jó-jó, de tudod, hogy kettőn áll a vásár.

A te esetleges változásodat figyelembe veszed?

2018. aug. 28. 19:31
 9/18 A kérdező kommentje:
Igen. Figyelembe veszem. Én semmit nem változtam úgy hiszem.
2018. aug. 28. 19:38
 10/18 A kérdező kommentje:
#6 Bocsi de mi az ha radix? Persze ha meg szabad kérdeznem.
2018. aug. 29. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!