Tényleg veszélyes és bajt hoz ha a Necronomicon című könyvét hangosan fel olvasom?
Szerintetek mennyi esélyem van hogy meg találom az eredetit és nem a Lovecraft féle Necronomicon olvasom ?Mert biztos vagyok benne hogy nem ő írta az eredetit.
Tegyük fel hogy tényleg igaz ez a könyv és ez csak az én véleményem nem akarom és nem is fogom senki más véleményét leszokni mindenki azt hisz amit akar szóval mi lenne ha fel olvasnám és tényleg be bizonyosodni hogy ennek van valamiféle valóság alapja milyen következményei lennének ennek rám nézve ?
Esetleg ha van egy eredeti példány azt honnan tudnám be szerezni vagy hol tudnám elolvasni?
Igen?
Könnyen nyakon csap, akit zavar, ha hangosan olvasod!
Olyan, hogy ,,eredeti Necronomicon" nincs. Ezt egy olyan illetőtől tudom aki sokat kutatott a témában. Lovecraft sikere után sokan hitték azt, hogy létező könyv, ezért egy /vagy több élelmesebb arc, eleget téve a kereslet-kínálat kapcsolatnak, megírta.Szóval max. azt lehet eredetinek nevezni.Ha azt felolvasod, semmi se történik.
HA tényleg létezne egy Necronomicon és abból olvasnál fel, na annak viszont nem biztos, hogy jó vége lenne, de ezt sosem tudjuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!