Miért vonzom magamhoz a számomra veszélyes jegyeket?
Sziasztok!
Halak vagyok és úgy tudom,hogy hozzám a Skorpiók,a Rákok,talán még a Bakok és a Szüzek illenek még,de érdekes módon a szerelmi életemben mindig a Vízöntőket és az Oroszlánokat vonzom magamhoz,pedig általában végül csak fájdalmat okoznak nekem ezek a jegyek. Szerintetek miért van ez? És szerintetek milyen jegyek illenek a Halakhoz?
Ehhez hasonló rossz tapasztalataim voltak a Vízöntőkkel és az Oroszlánokkal.
Talán ez lehet a magyarázat.
Csak olvassátok el a Vízöntőt és a Halakat!
A radix az ember asztrológiai születési képlete. Jelöli többek közt, hogy a bolygók az adott személy születésének pillanatában melyik jegyben, melyik házban álltak és egymással mekkora szöget zártak be.
Amiről te beszélsz azáltal, hogy Oroszlán vagy Vízöntő vagy stb. az az egész radixnak egyetlen pontja.
Ha érdemben szeretnénk asztrológiai szempontok szerint elemezgetni, akkor legalább a radix legfontosabb részeit ismerni kell.
Íme egy radix
Most hagyjuk a radixot teljesen felesleges,ha viszont csak a lélektanát nézzük,a szerelem önmagában egy hiányérzetet jelent.Egyfajta belső égés (lángolás),amikor a másikban olyasmit fedezünk fel ami belőlünk hiányzik.A jegyeknek pedig igenis megvannak azok a hangsúlyos jellemvonásaik,mint pl. az oroszlán magabiztos ("én csodálatos vagyok") erős,határozott,(nagyképű)családszerető stb..A vízöntő a levegős vicces,társaságkedvelő,könnyed bevállalós stb.(volt férjem szintén szeretett lelépni,ha komolyabbra fordult beszélgetés vagy bármi)..Tehát a szerelmi élet lehet az önfelfedezés útja,ha tudat alatt vonzod az ellentétes jegyeket,akkor vagy nagyon fiatal vagy és nem tudod mit akarsz,vagy hagyod magad "elcsábítani" mert kevés önismerettel nem tiszteled a saját valódi igényeidet..
Én skorpió vagyok,de én sem szeretem a halakat az érzelmi instabilitásuk és hazugságaik miatt,(többség sajnos,intelligencia és EQ kérdése) viszont a vízöntők és az oroszlánok szintén gubanc részemről..Nem a jegyek érdekesek,hanem olyat találni akivel egymást keresiktek..
Szia!
Én is halak vagyok, és én is így vagyok, én meg az ikreket:) Nekem is mindig csalódást okoznak...A halakhoz ha jól tudom, a rák illik a legjobban:)
"számomra veszélyes jegyeket"
Számodra egyetlen jegy sem veszélyes!
Az emberek a veszélyesek.
Veszélyes ember pedig bármelyik jegy szülötte lehet.
Az viszont veszélyes, hogy az embereket horoszkópjuk szerint skatulyázod, anélkül, hogy megismernéd őket.
Rosszul tudod.
A Halakhoz a Szűz illik a legjobban, mivel a Halak pont a gyakorlatiasság hiányával küzd, ezért a Külvilág (a rajtad kívül létező dolgok), és annak legmegfelelőbb képviselője: az Élet-társ (aki jobb esetben a házastárs vagy az lesz), ezt kell folyamatosan mejelenítsék számára, hogy azt felismerhesse, megérthesse és integrálhassa magába.
Te sem Halak vagy, hanem egy ember vagy, akinek a tudatossága Halak alap-jellegű.
Asztrológiailag a Nap-jegy (amit te csillagjegynek mondasz, vagy úgy, hogy "te Halak vagy") eléggé kevés információt hordoz. Mindenkinek a saját egyéni születési asztrológiai képlete mutatja meg, hogy milyen élet-társ milyen lenne számára.
Szóval az első bekezdés okfejtése rád nem feltétlenül érvényes, sőt, nagy esélye van annak, hogy nem igaz rád. Mert: Abban a Halak és a Szűz "Archetípus" egymáshoz való viszonyáról értekeztem.
Ezen egyszerűen felesleges agyalni, mert olyan embereket kapunk az életünkbe, akiket ad a sors.
Nem kell ezeket a horoszkóposdi dumákon filozófálni, mert egyrészt csak lehúznak ezek az Ezotériás dolgok, másrészt így nem jut időd másra.
Majd a sors kiválasztja nekünk, hogy milyen embereket ad hozzá az életünkhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!