Hogyan és mikkel tudok magamhoz vonzani egy rák nőt? (24F)
Badarsag!
Nincs olyan "rak no"
Egyszeruen csak a No van,es erzelmi intelligencia kell,ahhoz,hogy megerezd,mire van szuksege.
#2-es köszönöm szépen, még ha tudsz kérlek írj további információkat !
#3,4-es légyzsíves oszd meg, hogy mikre van szükséged és mik jellemzők rád !
Nekem egy ideig az "érdekes" emberek vonzottak akik valamiben kituntek kulsosegekben, foglalkozásban, hobbiban a többi ember közül. Mostanra inkább azokat az embereket nézem meg magamnak akiknek a kisugárzása megragad, illetve érzem rajta a kellő szexuális kisugarzast....:-))))
Hogy konkretizaljam sokaig csak vizontok voltak az életemben az utóbbi időszakban belekostoltam egy skorpió illetve bika jegyű ferfibe!
Az utóbbi meg most is tart, a szex az eddigi lehető legjobb a többi dolog már kissé nehézkesebb Vele! (Beszelgetesek ami szamomra nagyon fontos hogy legyen mindenről véleménye és el is tudja mondani nos őt sok dolog nem érdekli vagy három szóban lezártnak tekinti a témát mert velősen kifejezte magát. Vele a vitatkozás teljesen lehetetlen mert rad hagyja hahaha....:-) )
Skorpióval komolyabb dolgok nem tortentek beszelgetesen kivul de a tekintetunk sokat mondó volt egymasnak...:-))))
21/n
Bak nő vagyok rák aszcendenssel.Ez is érdekel így?
Magammal pont jól kijönnék :D Haha.
Szóval nekem, a rák oldalamnak a biztonság a lényeg,védjen meg, de persze ne nyomjon el, mert azt már a bak nem tűri el bennem, a romantika, csak annyira, ameddig nem megy az ésszerűség rovására. Nem kell 100 szál vörös rózsa, elég 3 is- így érted?
Tulajdonságokban nyilván elsősorban a család, hogyan viszonyul a gyerekekhez egy férfi, mennyire előzékeny,udvarias engem azzal kilóra meglehet venni :D
Ha nem egyértelműek neki az illemszabályok, akkor képes vagyok azonnal ignorálni, bármennyire is szimpatikus lenne.Ez a bakságom.És úgy vagyok vele, h ha az anyukája nem tanította meg én nem fogom :)
Utolso ebben van valami....:-D
Rak/22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!