Vonzás törvényével be lehet vonzani bizonyos embert mondjuk, hogy visszajöjjön hozzánk, vagy csak annyit, hogy minél többet találkozzunk vagy teljesen hülyeség ez az egész?
Ha azt mondom, hogy elhiszem az nekem olyan kb. mint a szerelmi kötés, másik ember szabad akaratát befolyásolnám. Viszont van egy ismerősöm aki nagyon csúnyán elbánt rgy pasival, akinek aztán lett barátnője, de a csaj állítólag ezzel a módszerrel elérte, hogy mégis a srác keresse.
Nekem van egy exem akivel tényleg nagyon összeillettünk és legbelül érzem, hogy össze fogunk jönni, és próbálok is rá gondolni pozitívan, de ha a józan eszemre hallgatok annyi minden történt, hogy elég barom lenne, ha visszajönne hozzám.
Valakinek sikerült már? Egyáltalán hogy működik ez az egész? Elolvastam a könyvet, de nekem ez magas.
". Ha odafigyelsz, teljesen át tudod alakítani a gondolkodásodat, és igazából ez az, ami segít, például megkapni álmaid állását, megtalálni a tökéletes lakást, vagy akár társkeresésben is."
ez mind anélkül is működik hogy a "vonzás törvénye" ezoterikus áltudományos humbug hazugságot bele szőnéd.
Általában az ember, amit mindig erősít magában, azt eléri és sikerül neki, ez a vonzás törvénye, ebben nincs semmi misztikus, csak mindent úgy csinálsz, hogy elérd.
A szerelmi kötés szerintem hülyeség, mert ha még létezne is, akkor is a másik fél akaratát nem tudod megváltoztatni, mert amit nem tenne meg sosem, azt így sem fogja. Képzeld el, ha mindenki így tudná a mâsik érzelmeit irányítani a háttérben, mi lenne abból?
Működik, de vigyázz mit kívánsz!!
Exek bevonzása nem ajánlatos. Egyrészt nem "illik" más életét befolyásolni másrészt ha nem akar téged kialakulhat egy se veled se nélküled függőség aminek csak rossz vége lesz és csak te fogsz sérülni.
Inkább vonzz be egy olyat aki hozzád való. írj egy listát, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen. Képzeld el milyen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!