Vízöntő horoszkóphoz milyen csillagjegyek illenek?
Ikrek & mérleg illik hozzá a legjobban!
De én is a vízöntőt szeretem, pedig hal vagyok.
Saját tapasztalatom alapján szerintem hal-is jó...
Kedves hetes valaszado ugyan nem vagyok szakerto de nagyvonalakban talan lebirom vezetni szamodra a dolgokat!
Elsosorban a neveltetes es az elettapasztalatok befolyasoljak az ember szemelyiseget! :)
Asztrologiaban sokkal tobb retegben lehet vizsgalodni kezdve a napjegy holdjegyek kapcsolata aszcendens decendens kapcsolata hazak bolygo allasok!
Peldakent: a VII. Haz jegy allasa peldaul a szerelmi kapcsolatokat “szimbolizalja” elsosorban! De ezen kivul tobb mindenre is hatassal van! Minden haz, bolygo, jegy mas mas energiakkal ruhazza fel az illetot es az adott helyzetben ertendo!
Merkur - kommunkcio, kapcsolatteremtes
Hold- kisugarzas, belso “en”
Venusz- szerelmi kpcsolatok
Nagyon bonyokult sajnos en sem igazan tudom reszleteibe menoen elemezni neked de aki tud hivatasos es megbizhato asztrologust nagyon szivesen fogadnam az elerhetoseget...!!:)
De ez lenne a lényeg, hogy ez az energia mivel van magyarázva. Azt írod ez is fizika. Erre lennék kíváncsi, hogy akkor ez fizikai folyamatban hogy néz ki.
Aki meg leszavazta a kérdésem, az pedig bemutatta a szegénységi bizonyítványt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!