Szerintetek melyik csillagjegy/csillagjegyek szülöttei a legvonzóbbak?
Figyelt kérdés
Nyilván nem ez számít főként, és mindenkinek más a vonzó, csak kíváncsi vagyok, melyiket írjátok legtöbben.2017. máj. 23. 12:54
1/15 anonim válasza:
A kínai horoszkóp szerinti csillagjegyek jobban kifejezik. A leírások szerint is és a saját megfigyelésem szerint is a Majom évében születettek a legvonzóbb szexuális kisugárzásúak.
3/15 anonim válasza:
Szerintem Skorpió, Bika, Mérleg Halak és Nyilas :)
5/15 anonim válasza:
nincs ilyen vonatkozása a csillagjegyeknek.
7/15 anonim válasza:
Külsőre, a Mérleget mondanám. Már akinek bejönnek a finomabb arcvonások és a légiesebb testalkat.
A személyiségünk viszont nagyon összetett, szerintem, nem határozható meg csak a napjegy alapján.
9/15 anonim válasza:
Kinek mi a vonzó? Van, akit a Bak határozottsága és intelligenciája nyűgöz le, van, akit az Oroszlán szexuális kisugárzása és ereje, van, akit a Vízöntő magabiztossága... külsőre meg aztán pláne más jön be mindenkinek.
De én személy szerint az Oroszlánt tartom legvonzóbbnak.
10/15 Blondie.W válasza:
Egyértelmű, hogy a Skorpió. Én is az vagyok, és álmaim férfija is az. HAHAHA :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!