Melyek a melankolikus csillagjegyek?
Figyelt kérdés
Illetve miért?
Érdekelne a többi is, vagyis a szangvinikus (az ikrek biztos ide tartozik), a kolerikus (a kos biztos ide tartozik), illetve még a flegmatikus.
2016. szept. 20. 22:37
1/11 anonim válasza:
A föld jegyek: Szűz, Bak, Bika
2/11 A kérdező kommentje:
és miért?
és a többi?
2016. szept. 20. 22:57
3/11 anonim válasza:
Áltudomány áltudomány hátán... most már nem csak asztrobohóckodás megy, hanem a testnedv-elméletet és az őselemeket is előrángatjuk abból a jelöletlen sírból, ahova a tudomány elkaparta?
4/11 anonim válasza:
A flegmatikus a víz, a kolerikus a tűz, a szangvinikus a szél, a melankolikus pedig a föl elemű jegyek.
5/11 anonim válasza:
Én Rák vagyok Skorpió aszcendenssel.
Én 85 %-ban kolerikus vagyok, 10 %-ban flegmatikus 5 %-ban melankólikus.
6/11 anonim válasza:
En Rak,de mikor milyen hangulatom van,van amikor melankolikus,flegmatikus...de szangvinikus is neha..
7/11 jdfGabrella válasza:
A víz jegyek: rák, skorpió, halak.
8/11 jdfGabrella válasza:
Így van helyesen: Szangvinikus a Levegő. Kolerikus a tűz. Melankólikus a víz. Flegmatikus a föld.
9/11 anonim válasza:
A víz elemu jegyek:rák, skorpió, halak
10/11 anonim válasza:
Én a föld elemu jegyekre nem tudom az mondani hogy melankolikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!