Egyes emberek, hogyan hihetnek abban, hogy a csillagjegyek és nevek meghatározzák az ember személyiségét?
"Szerintem is, de amit leírnak a csillagjegyemről és a nevemről az tökre jellemez. Fura, mi?"
Nem fura, a legtöbb úgy készül hogy mindenki magára ismerjen. Ha megnéznél egy másikat az is rád illene.
Persze ehhez az kellene hogy ne tudd hogy nem a te csillagjegyedet olvasod, mivel ha tudod akkor az ember hajlamos a különbségekre és nem a hasonlóságokra összpontosítani, elvégre ha nem az ő csillagjegye akkor azzal a feltételezéssel kezdi olvasni hogy akkor nem is egyezhet.
A "magadra ismerésnek" van hivatalos pszichológiai megnevezése:
Az meg hogy ne tudd hogy más csillagjegyet olvasol a sajátod helyett az úgy nevezett vakteszt, avagy az ítéletedet nem befolyásolja olyan plusz információ ami által elfogult döntést hoznál, úgy mint ha nem a te csillagjegyed akkor csak rossz lehet.
Ha aszcendenssel nézed, tudod a házhatásokat stb.
Akkor tényleg van benne valami.
Mondjuk én csak a csillagjegyem, meg az aszcendenssem tudom , de kölétesen körbe ír.
Kisebb eltérések mindig lesznek, senki sem ugyan olyan.
"Szerintem is, de amit leírnak a csillagjegyemről és a nevemről az tökre jellemez. Fura, mi?"
Azért jellemez a horoszkópod mert általánosságokat írnak le amik általában minden emberre jellemzőek!
Volt egy tesztalany csoport! A csoport minden tagja megkapta a saját horoszkópját és természetesen mindenkit megfelelően jellemzett a horoszkópja! Majd lapot cseréltek (pl: az Ikrek csillagjegyű ember megkapta a Halak csillagjegyű horoszkópját) és láss csodát: mindenkire jellemző volt ugyanúgy az a horoszkóp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!