Vízöntő horoszkóphoz milyen csillagjegyek illenek?
#8as vagyok
Az lemaradt hogy 4 vizontovel volt dolgom eddig, abbol harom valamifele kapcsolat vagy komoly kapcsolat volt. Valami oknal fogva vonzom oket... en rak vagyok ikrek aszcendenssel es oroszlan holddal.. de pl a VII. Hazban a skorpio jegye all nalam...
Voltak hasonlo dolgaik.. nem mondanam hogy egy tipikus rak illene hozzajuk, en nem is vagyok az...
Szerintem egy merleg vagy egy nyilas jegy.. ha tipikus a vizonto:)
A viz jegyek es a kos, oroszlan tul szenvedelyes egy vizontohoz.. a fold jegyek meg egyaltalan nem... ok tul sokat beszelnek es imadjak a kirivo dolgokat amiket nem feltetlen ugy ertek hogy feltuno stb hanem egyszeruen az ember a targy a ruha “valamiert mas” mint a tobbi.
Ja es elsosorban enkozpontuak de nem ugy mint egy oroszlan, es fukarok masokkal szemben de magukra felsohatar nelkul hajlandoak kolteni:) Az agyban pedig mikor neha napjan volt valami akkor nagyot szolt.. de amugy nem nagy etvagyuak...
Nekem ezek voltak a tapasztalataim napjegyu vizontokkel... sajnos mas jegyeiket nem tudtam egyikojuknek sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!