Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Miért egy utolsó fos a BAK...

A_Szalai kérdése:

Miért egy utolsó fos a BAK csillagjegy?

Figyelt kérdés
Egy csomó helyen azt lehet látni hogy lényegében egy ilyen érzelem mentes normi naptár a bak csillagjegyű személy. Nem érdekes és konzervatív és emellet tehettségtelen. Én is Bak vagyok de én eddig pont az ellenkezője voltam. De egyszerűen most kéttségek közé tett a sok ezo oldal és elvesztettem az életkedvem. Valakinek valami tipp hogy ez mennyire átlagos statisztikán alapul? Meg hogy ki milyen csillagjegyű olyan bernek kéne lennie. Hogyan lehet csillagjegyet változtatni?

2018. okt. 20. 12:40
1 2
 1/16 anonim válasza:
69%

Az a hülye, aki elhiszi hogy egy rakás, csillagokba magyarázott ostoba maszlag hatással kéne legyen az ő személyiségére.

Minek foglalkozol ilyen nyilvánvaló parasztvakítással?

2018. okt. 20. 12:56
 2/16 anonim ***** válasza:
55%

Semmilyen statisztikán nem alapul, kitaláció az egész. A horoszkópok tartalma teljesen véletlenszerű, alaptalan, ha hosszú távon összehasonlítod őket akkor még egymásnak ellent is mondanak egy idő után.

Parasztvakítás, aminek te is bedőltél és alárendeled magad. Nem a csillagok mondják meg, hogy te milyen ember vagy, te alakítod a saját sorsod.

2018. okt. 20. 13:10
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

Te magad vagy rá a bizonyíték!

Amíg nem tudtad, > nem hittél benne, > nem volt érvényes rád.

2018. okt. 20. 15:42
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Én is bak vagyok, de nem hiszek a horoszkópban. Nem érzem azt, hogy ezek közül bármi is illene rám. Viszonylag nagy az érdeklődési köröm, van olyan, amiben tehetséges vagyok, és van, amiben nem, de ezzel szerintem minden ember így van. Nem szabad általánosítani, mert ahány ember van, annyi külön személyiség. Felesleges lehurrogni ezt a csillagjegyet ezért, azt a csillagjegyet meg azért.
2018. okt. 20. 15:42
 5/16 anonim ***** válasza:
80%

A barátom bak, a tulajdonságok jórésze illik is rá. Nyilván a véletlen mǔve, de így van. Elszigetelõdõ, magának való, nyers, mufurc. Ugyanakkor bár titkolja az érzelmeit, nagyon mélyérzésǔ ember. Nagyon kitartó. Amit a fejèbe vesz, azt mindig vèghez is viszi. Az elszántságának köszönhetõen az üzleti életben és az Anyagiakban nagyon sikeres.

Szóval ha mindenáron hinni akarsz benne, akkor íme, vannak itt pozitív tulajdonságok is:)

2018. okt. 20. 16:25
 6/16 anonim válasza:
13%
A bakok punnyadtak, mégis sunyik! A horoszkópokban az áll, hogy hűségesek, hát a fenét! Alamuszi kis ruhasékok!
2018. okt. 20. 18:29
 7/16 anonim ***** válasza:
21%
:D Mondd kérlek, hogy csak viccelsz. Ugye ez nem komoly?
2018. okt. 20. 19:41
 8/16 anonim ***** válasza:
38%
Úgy, hogy 14 jegy van, kígyótartó és a diadalszekér.
2018. okt. 20. 21:47
 9/16 anonim ***** válasza:
62%

Szert vagy teljesen mas a bak jegyed jellemzesetol mert nem ennyibol all az asztrologia:)

Kulonben a bak jegy egyaltalan nem szar, kitartoak, strapasak, jol kezelik a penzt, dolgosak, csaladcentrikusak es nekik van altalaban a legszimetrikusabb arcuk!:-))))

Nincs ilyen hogy szar meg nem szar jegy, de ha mar itt tartunk szamomra a szuz jegy all a legkevesbe kozel! Tobb ilyen jegyu embert ismertem szerencsere el is kerultek jo messzire en is oket de egy szuz jegyu palim megis volt! De o sem volt tipikus szuz de magan viselte a napjegye egy ket tulajdonsagait nem is igazan talaltuk meg egymas gondolatait

En rak vagyok.. bika aszcendenssel..oroszlan holddal:-)

2018. okt. 21. 00:53
 10/16 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehet csillagjegyet változtatni?"

Reinkarnálódással.

2018. okt. 21. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!