Szűz csillagjegyű nőkről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Főként azok véleményére vagyok kíváncsi akik kapcsolatban vannak szűz csillagjegyű nővel. Milyenek egy kapcsolatban? Saját csillagjegyeteket is írjátok mellé. :)2018. márc. 9. 06:48
11/13 anonim válasza:
Nekem eddig nem igazán volt Szűz csillagjegyű ismerősöm, de jelenleg van egy Szűz nő, akivel nap mint nap együtt vagyunk egy képzésen. Ikrek a holdjegye, de ebből csak annyi hát rá, hogy nem tud nyugton maradni és sokat beszél. Ő is egyfolytában a kezét mossa és ő is rosszul van, ha valahol meglát egy hajszálat. Nagyon sok apró dolgot is megfigyel, olyanokat is, amiket én biztosan nem vennék észre. A többi embert is alaposan megfigyeli meg a környezetét is és csak akkor érzi jól magát igazán, ha igényes, tiszta emberek közt van és a környezete is tiszta és rendezett. Mindig elmondja a véleményét, de szereti kikérni mások véleményét is egy-egy szituációról.
12/13 anonim válasza:
Kérdező, a kérdésedre válaszolva: Bika. Szóval -szinte- abszolút földies vagyok.
Páromat nem szeretném elemezni, mert nem való, de egy Bak ÁLTALÁNOSSÁGBAN!!!, ha lehorgonyoz valaki mellett, akkor komolyan gondolja. Nem szokása semmit sem elkapkodni. Mindent megfontol. Jó agya van, általában logikus és többször érzelemmentes. Szeretteivel nyitott és kimutatja érzelmeit. Szeret eredményesen dolgozni. Ő a Szűz felsőbb oktávja. A föld minőség legmagasabb szintje.
Míg a Bika élvezkedik, zabál, szexel, süt-főz és díszitget, addig a Szűz elrakosgatja a lekvárt, rendszerezi a ház körüli dolgokat, addig a Bak megőrzi ezeket.
13/13 anonim válasza:
Nagyon kétszínű: az elején kedves, mosolygó, odaadó, majd azután mindent és mindenkit úgy intéz, hogy csak a saját érdekeit szolgálja. Párkapcsolatban biztos nem lennék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!