Mi a véleményetek a Rák csillagjegyű nőkről?
-Csaladcentrikus vagyok úgy, hogy szeretnek majd saját családot és úgy kerülök kapcsolatba emberekkel hogy ha meg minimális is de látok arra eselyt hogy esetleg Vele
-Egyáltalán nem vagyok felenk, zárkózott már annál inkább nem hagyom hogy kiismerjenek főleg nem akárki!
-Nem tartom magam erzekenynek vannak dolgok amik túlságosan is elszomoritanak( szenvedo, kóbor allatkak egy csigát atteszek a jardan csak rá ne tapossanak..!!)
- Flortolok akarva akaratlanul is mert kivétel nélkül azt mondjak hogy titokzatos vagyok számukra míg a szememben valami mást látnak mint amit eloadok magambol így akarva akaratlanul is
- Imádom a szexet, minden formaban, kiváncsi vagyok , egyáltalán nem vagyok szégyenlős stb ... de nem akárkivel fekszem le megválogatom az embereket itt is többnyire a kapcsolati statusz játszik, de csak szex után ha nem hozzuk ki egymásból azt amit kell nem jövök össze az illetovel bármennyire jól elbeszelgettunk!
- Ha valakivel már kapcsolatban vagyok ahhoz hűséges vagyok bármennyire is próbára teszem/ tettem az idegeit biztosan meg volt/van az oka soha nem csalnam meg a másikat mert tisztelem és fordítva is ezt várom el!
-Imadok fozni, szeretem a kis otthonomat rendezgetni, szeretek emberek között lenni, eljárni szórakozni új dolgokat kipróbálni!
- Nem kell kétszer mondani számomra semmit ha tetszik valami egyből csinálom nem hezitalok
- Nem szívesen veszekszem, inkább leszxrom viszont ha valami ténylegesen érdekel sajnos olyan vagyok mint egy oroszlán ha vitába torkollik valami ami mindkettonknek jelentős dologgal bír....;-)
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!