Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok az ikrek csillagjegyű nőkről? Egyáltalán érdekel titeket hogy milyen a csillagjegye a nőnek?
2012. okt. 6. 16:40
1/16 anonim válasza:
nem érdekes a csillagjegye, és senkié sem
2/16 anonim válasza:
Nem érdekel! Szerintem kamu a horoszkóp!
3/16 anonim válasza:
én is ikrek vagyok :DDD
rám nagyon jellemző...;)
az aszcendensem az méginkább
Rák az aszcendens.
;)
18/L
4/16 anonim válasza:
Ugyan olyan hülyeség, mint vallás, vagy egyáltalán hit alapján párt válogatni.
5/16 A kérdező kommentje:
Nem arról beszélek hogy miféle hülyeségeket írogatnak össze hogy melyik napon mi fog történni az egyénnel hanem a különböző csillagjegyű emberek jellemzéséről beszélek. Én sem hiszek az ilyesmiben, de ez a leírás tökéletesen illik rám, és érdekel hogy a férfiak szeretik-e az ilyen nőket.
2012. okt. 6. 16:45
6/16 anonim válasza:
Illik rád persze, ahogy a nagy általánosságra is, meg ahogyan egészen sok minden, amit ez nem ír le...és ha nem is illik, te beleképzeled..
7/16 anonim válasza:
8/16 anonim válasza:
Engem nem érdekel a lányok/nők csillagjegye.
10/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem érdekel. Engem amúgy a csillagjegyekkel az őrületbe lehet kergetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!