Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ikrek! Mindkettő meleg?
Figyelt kérdés
Ha az egyik iker homoszexuális, akkor a másik is az? Tud valaki valamit erről? Befolyásolja a dolgot, hogy egy- vagy kétpetéjűek?2012. júl. 16. 19:06
1/24 anonim válasza:
Mivel a homoszexualitás egy genetikai hiba, ezért ha egypetéjű ikrek, akkor igen. Mindkettő az lesz, hiszen genetikailag teljesen megegyeznek. Ha kétpetéjűek, akkor nem biztos, hogy mindkettő az lesz.
2/24 anonim válasza:
Mivel a környezet befolyásolja a homoszexualitást elképzelhető, hogy csak az egyikül az.
3/24 anonim válasza:
NEm a környezet befolyásolja! Genetikai betegség! Ezért hülyeség elítéln bárkit is emiatt, mert nem tehet róla!
4/24 anonim válasza:
2.válaszoló, amit te mondtál, az butaság. Aki meleg, az nem tehet róla, ez genetikailag ilyen. :)
5/24 anonim válasza:
Az egypetéjű ikreknél kirívóan magas az a szám. Ha az egyik iker homoszexuális, akkor 50%-os eséllyel a másik is az lesz. Kétpetéjű ikreknél a 15-20%-os arány már nem olyan magas, bár egy picit az is több, mint az átlagos népesség körében.
6/24 anonim válasza:
50% azt jelenti hogy vagy az lesz vagy nem :D
7/24 anonim válasza:
Ha egypetéjűek akkor mindkettő meleg ha kétpetéjűek akkor 50 50 százalék h mindkettő meleg.Am sztem tudtummal nem befolyásolható.Szerintem ez olyan mintha azt is eltudnák dönteni h lány vagy fiú gyerekük legyen.
9/24 anonim válasza:
Sziasztok
Történetesen én is iker vagyok, és tesóm nem meleg, de én igen, pedig egypetéjűek vagyunk. Ismerek még egy ilyen ikerpárt, de olyat is, ahol mindkettő meleg.
10/24 anonim válasza:
Azt hittem ilyen nem lehet:O
És fiúk vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!