Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit gondoltok az ikrek csillagjegyű nőkről? Egyáltalán érdekel titeket hogy milyen a csillagjegye a nőnek?
2012. okt. 6. 16:40
11/16 anonim válasza:
Nekem az első, nagy szerelmem ikrek volt. Természetesen tudtam róla, hogy az, de ezen kívül marhára nem érdekelt.
27/F
12/16 anonim válasza:
"Igazán az tetszik neki, ha a férje betartja a játékszabályokat és nem kéri tőle számon a csapodárságait"
Ha te tényleg ilyen vagy akkor maximum szexre kellenél, nagyon szép köntösbe van burkolva a ribanc jellemzés.
13/16 anonim válasza:
engem se érdekel, a csillagjegy
14/16 anonim válasza:
Hát én tapasztalatból mondom, hogy az ikrek szeretőknek jó, barátnőknek , feleségnem nem...ha csak nem akar valaki nyílt házasságot. Én nem tudom miért de vonzom az ikreket...És elmondhatom, hogy nem lehet őket kordában tartani se érzelemmel se mással... Bár pénzel még nem próbálkoztam mert nincs... de lehet, hogy sikerülne mert a pénzre a vásárlásra nagyon harapnak. De linkek csapodárok, állandóan a szórakozás, bulizás, kötetlenség, szabadság, ahogy esik úgy puffan, és a szexel próbálnak érvényesülni....Meggyőzni, befolyásolni nem lehet őket. Náluk semmi sem fekete vagy fehér hanem minden szürke... Sokszor idegesítőek :-( de szexre hamarabb kaphatók mint más jegyűek. Remélem nem bántottam meg senkit az ikrek közül de sajna ez van akinek nem inge az ne vegye magára... nekem a legrosszabb "élményeim" voltak velük, most már kerülöm őket...ha tudom :-(
15/16 anonim válasza:
Sőt éppen a fordítottja van nálam, ha egy lány a csillagjegyekről kezdi osztani az észt nálam ő nem komplett. De most tényleg ki hisz még benne?
16/16 anonim válasza:
14-es, az én édesanyám is Ikrek, de nagyon nem olyan (volt, mert már idős), mint amit leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!