Mi a véleményetek a vízöntő csillagjegyű nőkről?
Én vízöntő vagyok. Jól megvagyok az embertársaimmal, de senkit sem engedek magamhoz túl közel és olyan fajta barátságaim sincsenek, mint másoknak. Nem szeretem, ha valaki egész nap a nyakamon lóg, és én sem lógok senki nyakán. Közös programot szinte lehetetlen velem szervezni, mert mindent olyankor csinálok, amikor kedvem van hozzá és egész biztos, ha van szervezett programom, ahogy közeledik, egyre kevesebb lesz a kedvem elmenni. Nem szeretem az esküvőket, szülinapokat, keresztelőket, temetéseket.
Amikor kikapcsolódni megyek, az többnyire spontán alakul.
Ha valakinek szüksége van rám, akkor rögtön ugrok és nagyon empatikus vagyok, csak az zavar, ami muszáj, de nem túl fontos nekem. Amint írtam, ha segíteni kell valakinek, az kivétel, mert akkor képes vagyok mindent borítani.
Munkában maximalista vagyok és tudom, hogy mindig, mindent meg lehet oldani jobban is. Gyakran elemzem ki a hiányosságokat és hajlamos vagyok javítani a munkastratégiámon.
Párkapcsolatban túlzottan ragaszkodok és ha nagyon rossz periódust élek a párommal, akkor sem a szakításon gondolkodok. Utálom a megcsalást.
Tisztelek minden élőlényt, nagyon szeretem az állatokat.
Soha semmi nem elég jó, mindenen lehet javítani. :D
alapveto nala a szabadsag, abban korlatozni nem lehet, ha megprobalod biztosan tobbet nem latod
eloiteletes, nem igazan erzelmes, celtudatos, szamito
komoly parkapcsolatot csak olyannal alakit ki, akivel neki elonyos, eszervekre hallgat, nem erzelmekre hagyatkozik
agilis
nagyon kenyelmes
szexualisan nyitott, fantaziadus
nagyon jol banik a penzzel
fontosabbak neki az elmenyek, egy jo tarsalgas, ismerkedes, mint a materialis dolgok, sokkal tobbre becsuli a penzzel nem megveheto dolgokat
Nekem ugyanaz ami az összes többi jegyű nőkről :)
Nem a jegy számít.
Barátnőm volt vízöntő.
Szexben nem visszahúzódó. Céltudatos, kitartó. De nem empatikus, nem érzelmes, bár látszólag úgy tűnik, de egy párkapcsolatban is mégis inkább az előnyöket keresi, mint az érzelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!