Mit lehet tudni a halak csillagjegyű nőkről? Honnan tudom hogy mi az asszcendensem?
bikacsök csillagjegyű férfi illik hozzá, mert ostobaságban az mérhető a halak nőhöz.
Két ostoba jól megvan egymással.. ez köztudott.
Tehát válassz magadnak bikacsök csillagjegyű férfit.
Igen, az vagy kérdező.
Bebizonyítom:
Ad 1) Horoszkóól kérdezel, csak annyit kéne tenned, hogy beírod a gúgliba "halak horoszkóp" és ki ad 20 oldalt ami ezzel foglalkozik.
Ad 2) Aki a csillagjegy alapján választ magának párt, az egy menthetetlenül ostoba ember és jó messzire el kell kerülni.
Látod ?! Mondtam, hogy bebizonyítom mennyire debil vagy..
Ne haragudj, kedves előttem válaszoló: de ha "vicces" kedvedben vagy, akkor ne rontsd itt a levegőt és olvass a folttisztításról.
Válaszom: úgy tapasztaltam, hogy bár magabiztosak, de sajnos több a rossz tulajdonságuk: gátlástalanok, mindig le akarnak gyűrni téged, a konkurrenst mindenben, s nem utolsó sorban, ha egy vita a csúcsponton van és ő hibázott előzőleg, akkor előjön "a közönségnek" az ilyen szövegekkel: "jaj, én szegény", "jaj, ne alázz meg", "jaj, ez engem soha nem szeretett, milyen szerencsétlen vagyok ...". Mindaddig képes sipánkodni, ameddig egy balf...szt nem talál magának, aki egy picit is támogatja.
Ugyanakkor nagy mesterei a hazugságoknak és vastag bőrrel a képükön: ezt el is ismerik és vállukat vonogatják. A leghazugabb jegy a HALAK - férfiban is. Nagyon evidens rajtuk a tompa, bizonytalan hazug ember tipikus testbszéde (lásd szakkönyvekben).
Ha kedves az egészséged, akkor soha ne kezdj halakkal, rövidebb távra sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!