Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a Mérleg...

Mi a véleményetek a Mérleg csillagjegyű nőkről?

Figyelt kérdés

2016. nov. 3. 01:13
 1/10 anonim ***** válasza:
30%
Hiszel még a mikulásban? Elárulom, nem létezik.
2016. nov. 3. 02:31
 2/10 Tislerics Máté ***** válasza:
0%

Ugyan olyanok mint a más csillagjegyüek.

A csillagok és bolygók elhelyezkedése a Földhöz viszonyítva nem befolyásolják a születendő emberi lények szemilyiségi jegyeit.

Azért fel a fejjel... :-)

2016. nov. 3. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
45%

a kérdező nem ilyen válaszokat várt és aki nem hisz benne mi a fenét keres ebben a kategóriában? sose értettem meg, már gyomorgörcsöm van ha ide készülök kérdést feltenni, és nem alaptalanul általában csak ilyesmi válaszok jönnek.

Hogy a kérdésre is válaszoljak, mindegy hpgy férfi vagy nő nekem nem szimpatikus alapból a mérleg jegy. Nagyon megjátszósak, saját véleményük úgy néz ki nincs, mert mindig olyanná válik, mint az aktuális társasága akkor is ha az a két társaság nagyon ellentétes. Ha ilyet tapasztalsz akkor biztos lehetsz h az illető mérleg, vagy az aszcendense az. Tudnak mézesmázosak lenni

2016. nov. 4. 19:30
 4/10 anonim ***** válasza:
2016. nov. 4. 19:51
 5/10 A kérdező kommentje:

#3-4 kösuzönöm szépeny teljesen egyetértek a válaszokat illetően, inkább nem is reagáltam rájuk.

Hát nekem ami szimpatikus a Mérleg jegyekben, hogy nagyon társasági emberek, szeretnek jönni-menni, barátkozni, így minket sem hagynak bezárkózni a 4 fal közé és csinosan öltöznek, a lányok főleg, de egyébként belsőleg sajnos nem szimpatikus.

2016. nov. 4. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
azért nem szimpatikus belülről mert felszínes
2016. nov. 5. 10:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehetséges :/
2016. nov. 5. 17:59
 8/10 Tislerics Máté ***** válasza:

Megnéztem az FB-n a Mérleg csillagjegyű női ismerőseimet! Mondhatom kaotikus rendszer a személyiségi jegyek változatossága! Nem találtam egyértelmű hasonlóságokat amiket megnevezhetnék! higgyétek el törekedtem rá de max. arra jutottam, hogy szeretnek csinosan öltözködni... Hát ez azért lássuk be elég népszerű a nők körében...

Tehát nekem az a véleményem róluk, hogy nagyon eltérő személyiségűek egymáshoz képest. Valamint nem érzékeltem egyértelmű különbséget más csillagjegyű ismerőseimhez viszonyítva. Ugyan olyan kaotikus és gyakorlatilag képtelenség kiemelni jellegzetes személyiségű rétegeket, pláne rendszerezni a születéseik alapján. :)

2016. nov. 6. 16:10
 9/10 Tislerics Máté ***** válasza:

Nagyon megjátszósak? Nekem nem úgy tűnik!

Nincs saját véleményük? Dehogy nem! :D atya ég, de még milyenek!!!

Olyanná válik mint az aktuális társasága? Rengeteg más csillagjegyű ismerősömre is rámondható ez!

Nagyon társasági emberek! Attól függ milyen társaság, de amúgy kb. ja! Nyilván találtam azért kivételeket is.

Csinosak? Igen! :)

Felszínesek? NEEEEM! ezt nem mondanám! :D

2016. nov. 6. 16:25
 10/10 anonim ***** válasza:

A mérleg jegyű nő sosem őszinte és felszínes, csak azért játssza meg magát hogy ne legyen vitázás.

A volt főnökasszonyom mérleg jegyű nő volt, aki nem volt neki szimpatikus azzal úgy beszélt mint a kutyával, végül engem is lapátra tett, mert egyik haverja vissza akart jönni a céghez engem meg elküldött!

És nagyon megtudja játszani magát, simán a két szemedbe hazudik szemrebbenés nélkül.

Ha megkedvel mint barátot akkor is csak a kihasználás a cél és nem a valódi értékek!

A párkapcsolatban a mérleg jegyű nő, iszonyatosan gyorsan vált partnert, gyorsabban mint egy nyilas jegyű nő!

2018. febr. 2. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!