Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ennyire kettős személyiség az...

Ennyire kettős személyiség az ikrek csillagjegy?

Figyelt kérdés
Vagy két évvel ezelőtt olvastam véletlen a neten, az ikrek jegyről. Azt írták, h kettős személyiség. És ez segített illetve rádöbbentem, hogy én is ilyesmit érzek magamban. Az egyik részem minden feladott. A másik álmodozó, reménykedő volt. Sokáig vívott bennem egymással ez a kettő, de győzött a mindent feladó. Sokáig tartott engem a pozitívabb részem, de már elhalt teljesen. Már semmi nem érdekel.

2018. jan. 19. 11:46
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért kell ennyire megalázni valakit, csak mert kiírtam ezt a kérdést. Miért?!
2018. jan. 19. 19:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne öld meg magad.
2018. jan. 19. 19:43
 13/19 anonim ***** válasza:
A 12-es válaszoló "fején találta a szöget"!
2018. jan. 19. 23:07
 14/19 anonim válasza:
Én is ikrek vagyok és aboszolút. Nemcsak ez, amit leírtál, mert ez azért elég általános, de bennem konkrétan két személyiség van. És a kettő dettó ellentéte egymásnak.
2018. jan. 23. 13:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Hali. Én is ikrek vagyok. És totálisan igazad van erről a kettősségről. Gyakran előfordul, hogy érzem bennem tényleg két személyiség lakozik. Érzem és látom ezt külső szemmel, de nem tudok és nem is akarok rajta változtatni. Amit a csillagjegyről is írtak nagyon szeretek beszélni. Folyton pörögnek a gondolataim és szinte sohasem tudok lecsillapodni. A személyiségekre visszatérve van, hogy úgy hozza a szituáció, hogy esetleg valakivel az egyik pillanatban még így viselkedek teszem azt a félénkebb énemet mutatom a másikban pedig már határozottan kimondom neki a véleményemet. És azt is észrevettem, hogy képtelen vagyok gátat szabni a gondolataim kitörésének. Rám ne bízzon senki sem titkot, mert úgysem tartom meg. Valamint általában ami a szívemen az a számon. Sokszor érzem, hogy hamarabb beszélek mint gondolkoznák és ezért kimondok olyan bántó esetleg rossz dolgokat is amikkel árthatok másoknak. És a legrosszabb az egészben, hogy sok esetben csak legyintek rá, hogy kimondtam, mert végülis én csak az igazat mondtam aztán megyek tovább a dolgomra. Ugyanakkor van, hogy inkább megtartom magamnak a véleményemet és meg sem szólalok. Jobb az úgy. Minden érdekel és imádok még több információt begyűjteni és megtudni. Totál szétszórt vagyok a mindennapi életben, a tanulásban viszont nagyon összeszedett. Itt is kiütközik a kettősség. Valamit mindig muszáj csinálnom és hajt a vérem, hogy még magasabbra helyezzem magam előtt azt a lécet hátha meg tudom ugrani. Eddig mindig sikerült. Szóval én ilyen vagyok és ikrek vagyok.
2022. jan. 13. 06:16
 16/19 anonim ***** válasza:
Utolso, te eltudod kepzelni egy Ikrek norol, hogy terhesseget hazudjon a szeretojenek?Meg hogy a szeretoje feleseget meg akarja verni,es azt mondja neki, massal is csalta a ferje, nem csak vele?Hozzateszem, a no szeretoje visszament a felesegehez,nem lepett le vele, ahogy szamitott ra,Utana mondta ezeket, ill. viselkedett igy..
2022. jan. 13. 11:39
 17/19 anonim ***** válasza:
15ös válaszoló vagyok. Mielőtt bárki is megtalál azzal, hogy esetleg olyan dolgokat fogalmaztam meg a válaszomban jelezném, hogy én ezt úgy írtam, hogy mindössze 18 vagyok. Egy végzős szakgimnazista lány. Most tervezek egyetemre menni. Magamról akartam beszélni, hogy én hogyan látom magam kívülről. Arról, hogy ha valaki eleinte a barátom akar lenni aztán először a hátam mögött majd már a szemembe szid akkor annak őszintén megmondom a róla alkotott véleményemet. Ismétlem 18 éves vagyok. Most kezdem kitapasztalni az életet. Én még fél lábbal a kamaszkorban fel lábbal viszont már a felnőttek világában állok. Nekem furcsa ez a kettősség. De sajnálom ha valakit megbántottam a véleményemmel és azzal mit gondolok saját magamról. Őszintén bocsánatot kérek mindenkitől. Nem akartam. Remélem ezzel tudom tisztázni magamat.
2022. jan. 16. 09:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

16.os vagyok, dehogyis bantottal meg senkit...Nem errol van szo.Én egy magat oszinten felvallalo valaszadotol kerdeztem, aki Ikrek jegyu,hogy ezt meg tudja e egy Ikrek jegyu no csinalni, szerinte...Mert én Rak jegyukent biztos nem.

Ha mas Ikrek no valaszol erre az se baj.

Kérdés az, hogy bosszubol ki tud e ilyet talalni ,vagy mondani.

2022. jan. 16. 09:52
 19/19 anonim ***** válasza:
15ös vagyok. Nem hinném, hogy ezt amit írtál képes lennék megcsinálni. Bár nem volt még ilyen szituációban részem, de akkor sem. Azt hiszem nem vagyok ennyire gonosz és mindig is azt mondom, hogy az őszinteség a legfontosabb. Köszönöm, hogy sikerült mindent tisztázni.
2022. jan. 16. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!