Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A leírtak alapján melyik...

A leírtak alapján melyik csillagjegyre jellemzőek ezek a tulajdonságok?

Figyelt kérdés

A szóban forgó személy fiú.

Csendesnek tűnik, de a barátai körében nagyon megnyílik. Viszonylag sok barátja van, de nagyon kevés embert enged közel magához (bár ez a legtöbb emberre igaz).

Nyugodt természetű, de ha felkapja a vizet, akkor visszaüt.

Szerény - picit önbizalomhiányos is.

Nehezen mutatja ki az érzelmeit.

Nincsenek különösebb céljai.

Szeret lustálkodni, nem az a tevékenykedős valaki.

A barátai titkát megtartja, maximálisan meg lehet bízni benne.

A sértést magára veszi.

Nem valami jó a kapcsolata a szüleivel, (szerintem) a kommunikáció hiány az oka - ami a barátnőjével szemben is gyakori.

A bevett szokásokat nehezen rúgja fel, nem bánja, hogy minden napja ugyanúgy telik el.

Személyiségtípusa: melankólikus-flegmatikus

Nem tudom, hogy ebből bármit le lehet-e szűrni, de aki jól ismeri a csillagjegyek tulajdonságait, az remélem tud válszolni.

2017. febr. 10. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
A leirtak szinte minden része a Rák jegyre utaj a jellemzők alaján.Talán egy kis Vízöntő beöntés,vagy családi öröklődés útján.
2017. febr. 10. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Rák szerintem
2017. febr. 10. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Kos, plussz depressziós
2017. febr. 10. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Skorpio.
2017. febr. 11. 01:23
 5/5 A kérdező kommentje:
A rák szerintem is talál. Egyébként a fiú Ikrek, de szerintem egyáltalán nem olyan. Plusz születési idejét tekintve is hajlik a Rák fele.
2017. febr. 11. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!