Ezek a tulajdonságok melyik horoszkópra jellemzőek?
külső: telt ajkak; figyelő, értelmes tekintet; kerek arcvonások; ívelt formák; átlagos, vagy szépnek mondható jegyek. kissé alacsonyabb, arányos testalkat.
belső: makacsság, önzőség, tetszelegni kívánás, segítőkészség, álmodozásra hajlamosság, őszinteség, naivság, jó beszédkészség, konfliktuskerülés.
Rák
Az Ikrek biztos nem lehet az őszinteség miatt.
Szerintem is a Rák jegy vagy a Halak ilyen. De mivel ott az aszcendens is egy emberre két jegy, sőt több is jellemző lehet.
A külső jellemzők szerint, az hogy milyenek az arcvonások például, azok szerint nehezen megállapítható az ember csillagjegye/aszcendense.
Én pl. Bak vagyok de csak az orromra tudom azt mondani, hogy "Bakos" vonás. Az aszcendensem Vízöntő, de abból szinte semmi nem látszik, viszont a horoszkópomban erős a Halak hatás és a Szaturnuszom miatt olyasmi vagyok mint amit te, Kérdező leírtál itt.
Ezért is írtam a Halakat. Valószínüleg erős lehet a jellemzett személy horoszkópjában ez a jegy. Vagy esetleg a Rák (is) és a Bika (is) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!