Aki például január 20-án született (bak), arra a személyre mennyire jellemzőek/vannak benne vízöntő tulajdonságok (január 21 már vízöntő)?
Figyelt kérdés
Tehát aki a "határon" van, arra mindkét csillagjegy jellemző?2016. júl. 23. 01:11
1/8 anonim válasza:
Igen, azokra mindkét jegy jellemző. Ez a te esetedben:
60% Bak
40% Vízöntő
2/8 anonim válasza:
Nem nagyon értek a horoszkóphoz, de a bak nem decemberi? :o
3/8 homo ludensz válasza:
Vannak un. dekádok egy csillagjegyen belül. A te esetedben az utolsó dekád a jan. 20.-a így egyértelmű hogy a következő csillagjegy első dekádja átfedi s ezért annak a tulajdonságai is részben jellemzőek.
4/8 anonim válasza:
Személyes horoszkópból meg lehet állapítani, melyikhez tartozol. Ismertem olyat, aki 20-án született és már tuti vízöntő volt. Megcsinálták a képletét, de nagyon sokban hasonlítottunk is, én februári, utolsó dekád vízöntő vagyok :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen válaszokat. A dekádokról még nem hallottam, de most utánanézek. :)
2016. júl. 23. 14:24
6/8 anonim válasza:
Én ismerek egy csávót, aki jan. 18-i, tehát még elég jócskán Bak amúgy, de teljesen Vízöntős a jelleme. Alig találok benne Bak-vonásokat.
8/8 anonim válasza:
A Nap nem pontosan éjfélkor vált át egyik jegyből a másikba, minden évben egy picit máskor. Ha tudod hogy kb hány órakor születtél akkor meg tudod állapítani hogy mi a csillagjegyed. De persze itt is akadnak meglepetések...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!