Ennyire kettős személyiség az ikrek csillagjegy?
Én ikrek vagyok, de úgy döntöttem átoperáltatom magamat valami jobb csillagjegyre, mert ezzel mindenkinek van valami baja.
Egyébként nem, nem az ikrek az ilyen, hanem az ember maga. Két "személyiség" az kutyafüle sokkal többel szokott egy átlag személy viaskodni.
Ez nem a csillagjegytől függ, hanem ez mindenkiben megtalálható. A jó és a rosszal mindenkiben megtalálható.
A két farkas (tanmese)
Egy este az öreg cherokee indián két farkasról mesélt unokájának, melyek minden emberben harcolnak.
Így szólt: "Fiam, a harcot két farkas vívja, mely mindegyikünkben benne lakozik.
Image by Nikki Burr, www.deviantart.com
Az egyik a gonosz.
Ő a harag, az irigység, a féltékenység, a gondok, a fájdalom, a mohóság, az arrogancia, az önsajnálat, a bűn, az előítéletek, a kisebbségi érzések, a hazugságok, az álszentség és az egó.
A másik a jó.
Ő a boldogság, a béke, a szeretet, a remény, a vidámság, az alázat, a jóság, a jóakarat, a rokonszenv, a nagylelkűség, az egyenesség, az együttérzés és a hit."
Az unoka pár percig eltűnődött nagyapja szavain, majd megkérdezte:
"Melyik farkas nyer?"
Az öreg indián ezt válaszolta:
"Az, amelyiket táplálod."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!