Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Szerintetek milyen csillagjegy...

Szerintetek milyen csillagjegyű az illető?

Figyelt kérdés

-fiú

-elvan a maga világában

-megvan egy "napi rutinja", mindennap azt csinálja

-eléggé egocentrikus, úgy állítja be a dolgokat, hogy neki mindenképp megfeleljen

-kb 2-3 legjobb barátja van + még 2-3 nagyon jó barátja

-szeret bulizni, emberek között lenni, de ha unja magát, hazamegy és a gép előtt gubbaszt

-nem igazán törődik önfejlesztéssel, tanulásra sem szán (sok) időt, de egyébként reál beállítottságú

-a divat után meg. nem feltétlenül öltözködés terén, hanem zenét, kütyüket, szójárásokat illetően

-eléggé változó személyiségű, másként viselkedik más-más társaságban

-nem szereti a kritikát, néha az is rosszul esik neki, ha szimplán lehü_ézik -> de szereti ha megdicsérik

-nincsenek nagy hangulat-ingadozásai, se dühkitörései, egyszerűen éli meg az érzelmeket

-haragtartó, sértődékeny

-egyáltalán nem az a filozofálós fajta, aki szeret elmerülni egy-egy mélyebb beszélgetésben

-nem az a segítőkész típus

-szereti megtartani magának a titkait

-jó humorú

2017. aug. 26. 09:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
bak
2017. aug. 26. 10:10
 2/12 anonim ***** válasza:
de egyébként nem csak a napjegy számít. Helyesbíteném a fenti válaszom, és úgy mondanám, hogy van benne bak hatás, talán az a napjegye, talán oroszlán holdjeggyel. Írj valamit a külsejéről, hogy az aszcendensét is be lehessen lőni.
2017. aug. 26. 10:11
 3/12 A kérdező kommentje:

oké.

magas és vékony, nőies a keze, vannak nőies vonásai pózai is (mármint egy bizonyos póz ahogy félig fekszik az ágyon)

letisztult arca van (igaz eléggé pattanásos), viszonylag telt ajkai, apró szeme, hosszú, de csinos orra, hosszúkás arca, viszonylag magas homloka.

2017. aug. 26. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
talán mérleg lehet az aszcendense
2017. aug. 26. 10:55
 5/12 A kérdező kommentje:
hú és ez mit miben befolyásol?
2017. aug. 26. 11:12
 6/12 anonim válasza:
Tuti nincs benne halak!
2017. aug. 26. 11:14
 7/12 anonim ***** válasza:
az attól függ mi érdekel. te vagy ez a bizonyos srác,netán a kiszemelted?
2017. aug. 26. 11:30
 8/12 A kérdező kommentje:

nem én vagyok.

nem is a kiszemeltem, hanem a barátom

én tudom róla, hogy milyen csillagjegyű, de nem igazán illik rá

2017. aug. 26. 11:44
 9/12 anonim ***** válasza:

mármint a párod,vagy sima barát?

amúgy mi a csillagjegye? tudod a pontos születési idejét?

2017. aug. 26. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Mint az előzőek is írják, a csillagjegye lehet ez vagy az, de ha aszcendense, a Hold, a Merkúr, a stb, stb, stb így vagy úgy, akkor természetesen lehet épp az ellenkezője is. A lényeg, hogy addig kell keresgélni a különböző egyéb módosító hatások között, amíg a kérdező azt nem mondja, hogy oké, ez valóban így van! Ekkor a horoszkóp készítője kérges tenyerébe hajtja gyöngyöző homlokát, kiállítja a számlát és lehet a pénztárhoz fáradni!
2017. aug. 26. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!