Szerintetek milyen csillagjegyű az illető?
-fiú
-elvan a maga világában
-megvan egy "napi rutinja", mindennap azt csinálja
-eléggé egocentrikus, úgy állítja be a dolgokat, hogy neki mindenképp megfeleljen
-kb 2-3 legjobb barátja van + még 2-3 nagyon jó barátja
-szeret bulizni, emberek között lenni, de ha unja magát, hazamegy és a gép előtt gubbaszt
-nem igazán törődik önfejlesztéssel, tanulásra sem szán (sok) időt, de egyébként reál beállítottságú
-a divat után meg. nem feltétlenül öltözködés terén, hanem zenét, kütyüket, szójárásokat illetően
-eléggé változó személyiségű, másként viselkedik más-más társaságban
-nem szereti a kritikát, néha az is rosszul esik neki, ha szimplán lehü_ézik -> de szereti ha megdicsérik
-nincsenek nagy hangulat-ingadozásai, se dühkitörései, egyszerűen éli meg az érzelmeket
-haragtartó, sértődékeny
-egyáltalán nem az a filozofálós fajta, aki szeret elmerülni egy-egy mélyebb beszélgetésben
-nem az a segítőkész típus
-szereti megtartani magának a titkait
-jó humorú
oké.
magas és vékony, nőies a keze, vannak nőies vonásai pózai is (mármint egy bizonyos póz ahogy félig fekszik az ágyon)
letisztult arca van (igaz eléggé pattanásos), viszonylag telt ajkai, apró szeme, hosszú, de csinos orra, hosszúkás arca, viszonylag magas homloka.
nem én vagyok.
nem is a kiszemeltem, hanem a barátom
én tudom róla, hogy milyen csillagjegyű, de nem igazán illik rá
mármint a párod,vagy sima barát?
amúgy mi a csillagjegye? tudod a pontos születési idejét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!