Ti udvaroltatok már szűz csillagjegyű nőnek?
hát, én szűz nő vagyok, 25 éves, eddig 2 pasival feküdtem le, nem adom magam könnyen, viszont imádom húzni a pasik agyát, szeretek visszaszólni ha megjegyzést tesznek, hangosan nevetgélek, kacarászok, de nem adom magam csak úgy.
nem beképzeltségből, ne értsd félre
azt, hogy ha jelzi nekem egy pasi, hogy tetszek neki, és benne lenne valamiben, szeretem kelletni magam, és a végén nem megyek bele egy csókba sem.
persze, ne úgy képzeld, hogy illegek billegek előtte, hanem, amiket leírtam, kétértelmű válaszok, nevetgélés. bejön a pasiknak :D
Engem valahogy a Rák pasik találnak meg állandóan, nagyon szimpatikus vagyok nekik valamiért, nekem azonban ritka az a Rák aki szimpatikus. A környezetemben élő Rák férfiak egyáltalán nem fognak meg. Főleg külsőre, akiket ismerek annyira nem törődnek a külsejükkel, hogy az már fáj. Pedig egy Szűz nőnek fontos a tiszta, igényes, ápolt külső, egy tipikus Szűz rá sem néz a kicsit is igénytelen férfiakra.
Épp ezért ő maga is igyekszik tiszta és ápolt lenni, amennyire tőle telik.
Engem leginkább a Halak és Bak csillagjegyű emberek vonzanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!