Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ti udvaroltatok már szűz...

Ti udvaroltatok már szűz csillagjegyű nőnek?

Figyelt kérdés
Ti könnyen megkaptátok,

2017. jún. 6. 18:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen; az elsőt igen, a másodikat nem.
2017. jún. 6. 18:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogy viselkedett a második?
2017. jún. 6. 18:28
 3/11 anonim ***** válasza:
37%

hát, én szűz nő vagyok, 25 éves, eddig 2 pasival feküdtem le, nem adom magam könnyen, viszont imádom húzni a pasik agyát, szeretek visszaszólni ha megjegyzést tesznek, hangosan nevetgélek, kacarászok, de nem adom magam csak úgy.

nem beképzeltségből, ne értsd félre

2017. jún. 6. 18:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Mit jelent az hogy imádod húzni a pasik agyát?
2017. jún. 6. 18:45
 5/11 anonim ***** válasza:

azt, hogy ha jelzi nekem egy pasi, hogy tetszek neki, és benne lenne valamiben, szeretem kelletni magam, és a végén nem megyek bele egy csókba sem.

persze, ne úgy képzeld, hogy illegek billegek előtte, hanem, amiket leírtam, kétértelmű válaszok, nevetgélés. bejön a pasiknak :D

2017. jún. 6. 18:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Szűznek igen, viszont nem tudtam a csillagjegyét.
2017. jún. 6. 20:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A Szűz, alapvetően nem túl kalandvágyó, meggondolatlan típus. Ha sikeres vagy valamiben, azzal imponálhatsz neki, de akkor se remélj villámgyors sikert! :)
2017. jún. 6. 20:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem Szűz a csillagjegyem, de van bennem ebből a jegyből (Mars a Szűzben) és a Szűz félénk, nem könnyen megkapható jelleme nagyon is igaz rám. Szeretem a szexet meg szeretek is róla beszélgetni, de mégis szűziesen viselkedem, nem adom könnyen magam, főleg az elején. Némelyik srácnak ez nem jön be, mert inkább a könnyebben megkapható nőket kedvelik, viszont vannak srácok, akik a kihívást látják bennem és csak azért is tapadnak. Ez főleg akkor jelent gondot, ha nekem nem tetszik a srác...
2017. jún. 6. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
56%

Engem valahogy a Rák pasik találnak meg állandóan, nagyon szimpatikus vagyok nekik valamiért, nekem azonban ritka az a Rák aki szimpatikus. A környezetemben élő Rák férfiak egyáltalán nem fognak meg. Főleg külsőre, akiket ismerek annyira nem törődnek a külsejükkel, hogy az már fáj. Pedig egy Szűz nőnek fontos a tiszta, igényes, ápolt külső, egy tipikus Szűz rá sem néz a kicsit is igénytelen férfiakra.

Épp ezért ő maga is igyekszik tiszta és ápolt lenni, amennyire tőle telik.

Engem leginkább a Halak és Bak csillagjegyű emberek vonzanak.

2017. jún. 6. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
A szűz jegyűek csak félénknek játszák meg magukat bizonyos céljaik miatt, hajlamosak arra is, hogy kihasználjanak.
2017. jún. 7. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!