Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a bak férfiak? Tapaszta...

Milyen a bak férfiak? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Három Hónapja vagyok együtt egy 24 éves bak sráccal, még igencsak az elején járunk. :)) Kíváncsi vagyok akinek szintén bak a párja, ők tényleg ennyire zárkózottak? Nehezen mutatják ki érzéseiket?

Az én barátom makacs, szereti ha úgy történnek a dolgok ahogy ő kitalalja. De nem erőszakoskodó. Udvarias, lovagias, figyelmes. Ugyanakkor néha olyan megközelíthetetlen. Erősnek mutatja magát, ritkán engedi el magát teljesen. Fokozatosan nyílik meg. Kimondja amit gondol, sosem hazudik mondjuk ez a fajta szókimondó stílus néha bántó is tud lenni. De sosem hazudna, a hűség fontos neki.

Azt látom hogy neki idő kell az érzéseknek. És nehéz átlátni mit érez :)) tettekkel azért mutatja de szavakkal nehezebben. Ritkán.

Akinek volt dolga bak pasival és hasonlóan zárkózott volt, mennyi időbe telt míg feloldódott teljesen? Ha sikerült egyáltalán feloldani:))

Bak fiúk is írhatnak magukról. :)

2017. szept. 25. 22:20
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

"nagyon zárkózott volt,az érzéseiről sem beszélt"

Ugyanez. Nagyon nehezen beszél róla. De azt észrevettem hogy egyre többet beszél magáról, egyre több dolgot mutat meg. Az érzéseit nem önti szavakba, de tetteiben érzem. De egyik alkalommal nemrég mikor megöleltem ő is jó szorosan átölelt és jó hangosan vette a levegőt meg is lepődtem. :DD És akkor mondta nagy nehezen, hogy ő nem könnyen mutatja az érzéseit, de ez az ölelés nagyon hiányzott neki és nagyon jól esik.

Hát mondanom sem kell én ezt áttörésként, előrelépésként éltem meg. :DD Pedig ez csak egy apróság, természetes dolog másnál. :D De nála valószínűleg ez nagy lépés :)

2017. szept. 27. 16:51
 32/37 anonim ***** válasza:

Igen,ez egy hosszú folyamat. Persze attól is függ hogy ő személy szerint miken ment át.

Ez esetben korábbi rossz tapasztalatok miatt zárta el magát.

Ha nyitott rá,próbálatok majd beszélni róla,mondd el neki mit érzel,mit gondolsz,és majd feloldódik. Nekem ebből állt az első egy évem vele :D De azóta minden jó,csak időnként még bátorításra szorul :)

2017. szept. 27. 23:07
 33/37 A kérdező kommentje:

Elég fiatalon 14 évesen volt neki egy nagy szerelmi csalódása. Aztán utána is. Később volt még két barátnője, akikkel szintén nem úgy alakultak a dolgok. Ez idő alatt inkább otthon ülős volt nem járt bulizni.

Na és akkor ezek után volt az hogy nem akart komoly kapcsolatot, bulizgatott, csajozott. Ez tartott kb 2 évig. Azért írtam hogy őszinte mert pl ebben az időszakban is a csajoknak őszintén megmondta hogy nem akar kapcsolatot és ne számítsanak rá. A csajok meg belementek ilyen feltételekkel is. Szóval tényleg egyenes embernek gondolom.

Aztán mikor találkoztunk akkor már újra abban a szakaszban volt hogy elég volt a csajozás és vissza akart találni az eredeti önmagához.

Szóval nála a két véglet megjelent.

Ezeket mind ő mesélte el, persze fokozatosan. :)) Én meg mindig kicsit jobban szeretem úgy érzem, nem is hittem hogy ilyen létezik :D

2017. szept. 28. 07:05
 34/37 anonim ***** válasza:
74%

Mi Bak csillagjegyűek zarkózottabbak vagyunk, mint a többi Jegy, de nem azért, mert félünk, hanem azért, mert gyűjtünk, megtartunk, és őrzünk.

Ez nagyon fontos, megőrizni. Az unalmas, érzéketlen, ember álcája mögé kell rejtőznünk. Ezt vállaltuk, ez sorsunk. "Nem minden arany, ami fénylik"

Nekünk Föld jegyeseinek (Bika,Kos,Bak) szarvunk van a Föld bolygót védelmezzük. A szarv a szellemiséget jelőli. Nincs egyforma szarvunk, de itt sem a méret a lényeg, hanem az irány. A szarva a figyelme iránya. A halálról van szó, hogy ne nyerjen teret, ehhez nagyon-nagyon sok energia szükséges, amit a belsőnkbe összpontosítani, ami elnyeli a halált. Tehát ne csodálkozz, ha a Bak keveset ad vissza, mert a környezetéböl minden energiát elszív, a saját túlélése érdekében. Igen, nem sokan kedvelnek, minket, nem vagyunk népszerűek, mert nekünk a Föld bolygóval kell foglalkozunk, a földanyánk a legfontosabb.

És mi történik tél után, újjászületés: Tavasz. Illatok, méhecskés, rügy, Egyszóval beindul az Élet.

2017. szept. 28. 07:07
 35/37 A kérdező kommentje:
34: a kos tüzes jegy, nem föld :))))
2017. szept. 28. 08:18
 36/37 anonim ***** válasza:
A Szűz föld jegy még. Egy picit eltévedtél, de értem mire gondolsz.
2017. szept. 28. 18:08
 37/37 anonim ***** válasza:

#34 Természetesen az Asztrológiában tűzes jegy, de nem a Földanya viszonylatában. "Földanya jegyesei"

Nem "Föld jegyűei" ;)

2017. szept. 28. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!