Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a bak férfiak? Tapaszta...

Milyen a bak férfiak? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Három Hónapja vagyok együtt egy 24 éves bak sráccal, még igencsak az elején járunk. :)) Kíváncsi vagyok akinek szintén bak a párja, ők tényleg ennyire zárkózottak? Nehezen mutatják ki érzéseiket?

Az én barátom makacs, szereti ha úgy történnek a dolgok ahogy ő kitalalja. De nem erőszakoskodó. Udvarias, lovagias, figyelmes. Ugyanakkor néha olyan megközelíthetetlen. Erősnek mutatja magát, ritkán engedi el magát teljesen. Fokozatosan nyílik meg. Kimondja amit gondol, sosem hazudik mondjuk ez a fajta szókimondó stílus néha bántó is tud lenni. De sosem hazudna, a hűség fontos neki.

Azt látom hogy neki idő kell az érzéseknek. És nehéz átlátni mit érez :)) tettekkel azért mutatja de szavakkal nehezebben. Ritkán.

Akinek volt dolga bak pasival és hasonlóan zárkózott volt, mennyi időbe telt míg feloldódott teljesen? Ha sikerült egyáltalán feloldani:))

Bak fiúk is írhatnak magukról. :)

2017. szept. 25. 22:20
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as!

1. Itt senki egy szóval sem beszélt arról hogy ez alapján kell(ene) párt választani. :D

2. Lehet inkább neked kellenne kezeltetned magad ugyanis épeszű ember nem olvas és kommentel olyan témákkal kapcsolatban amit csípőből elutasít. És baromságnak tart. De köszi a fáradozást. :)

2017. szept. 26. 08:10
 12/37 A kérdező kommentje:
10es sajnálom hogy megcsalt.
2017. szept. 26. 08:13
 13/37 anonim ***** válasza:
Ó már túl vagyok rajta. Neked több sikert!:)
2017. szept. 26. 08:44
 14/37 anonim ***** válasza:

Egyel randiztam.Màr akkor fura volt,mert 180 centi magasnak írta le magàt,élőben meg majdhogynem alacsonyabb volt mint én a 165 centimmel.A beszélgetésből kiderült,hogy nem nagyon szeret kimozdulni és úgy àltalàban egy otthonülő,kissé unalmas ember lehet.De mindezt még toleràltam volna.A randi nem volt rossz,de egy idő utàn írt,hogy volt baràtnője kért tőle esélyt és megpróbàljàk újra...

Aztàn 1-2hét múlva újra keresett engem.De nem reagàltam rà.

Nem szeretem a makacs,nem őszinte,taktikàzós embereket!

2017. szept. 26. 09:10
 15/37 anonim ***** válasza:

Bak vagyok

A párom is

14. éve vagyunk együtt, 4. éve házasok.

2017. szept. 26. 10:07
 16/37 anonim ***** válasza:
3%
Szóval ha ide írok nyomorék vagyok de valakit a horoszkópja alapján elitélni nem nyomorékság? Régen az ilyen betegeket elégették élve.
2017. szept. 26. 10:12
 17/37 anonim válasza:
75%
69%-os! húzz már el innen. köszi!
2017. szept. 26. 10:48
 18/37 A kérdező kommentje:

16:

Láttál te itt ítélkező kommenteket??? Csupán azt kérdeztem hogy aki ismer bak csillagjegyű embert meséljen róla milyen. Tapasztalatokról van szó, nem ítélkezésről. Se több se kevesebb, csupán kíváncsiság.

A többieknek köszi a válaszokat, jöhetnek még.

2017. szept. 26. 10:49
 19/37 anonim ***** válasza:
#16 Csak hagyd rájuk, téged szétszednek a nők és megesznek reggelire. :DDD De amúgy jogos, hogy minek szólsz be valakinek, aki hisz valamiben? Mellesleg kulturáltan is teheted volna, de helyette lenyomorékoztad őket. Komolyan mondom, ha bemész valamelyik templomba és Pszichiátriai esetnek nyilvánítod őket, mert hisznek a vallásban, inkább téged fognak annak nézni. :xD
2017. szept. 26. 10:54
 20/37 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok (bak nő)

Az én párom is szűz, csak ő ugye férfi.

Amikor megtudtam az aszcendensét, majd lehidaltam. Bak az aszcendense, az enyém pedig szűz.

Linkelek neked kettőt,lehet, hogy butaság amiket írnak,de azért néha jól esik.

[link] Lejjebb tekerve ott a szűz.

[link]

2017. szept. 26. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!