Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Kos férfiak leírnátok milyenek...

Kos férfiak leírnátok milyenek vagytok a szerelemben, szexben? Milyen nők jönnek be? Jellemzéseket is írhattok magatokról. Kos férfi/bak nő mennyire illik össze? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

2017. júl. 5. 21:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Ez az asztrológia az egyik legnagyobb baromság amit ember kitalált
2017. júl. 5. 22:02
 2/17 A kérdező kommentje:
Én nagyon hiszek benne, eddig mindig bejött amit írt. :)
2017. júl. 5. 22:06
 3/17 anonim ***** válasza:
33%
1# osztom
2017. júl. 5. 22:29
 4/17 anonim ***** válasza:
59%
Kos férfi vagyok, 20 éves ,de ez az egész téma valahogy ordítva elkerül.
2017. júl. 5. 22:42
 5/17 Tomee'd'ganjaman ***** válasza:
30%

Eddig mindig bejött? xd

Mesélj csak mi?

Az egész a pénzről szól, hogy olvassák a cikkeket az emberek és vegyék az újságot. Full értelmetlen, hétköznapi dolgokat írnak le, ami jól hangzik a fülnek, ennyi. Én is tudok neked olyat írni 500 forintért.

2017. júl. 5. 22:57
 6/17 anonim ***** válasza:
30%
Volt kos pasival dolgom, bár nem hiszek a horoszkópokban, de ha azóta megtudom, hogy kos az illető, menekülök. Miután megszerezte a nőt, totálisan lealázza, egy agresszív barommá válik, egyszerre több szeretőt tart, szexfüggő.
2017. júl. 6. 01:49
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
Szia! Nekem van kos férfi ismerősöm. Nős, de számtalanszor megcsalta már a feleségét. Egyetlen kínálkozó lehetőséget sem hagy ki, ha szexről van szó. Egy kos szeretőnek talán jó, de komolx kapcsolatra semmiképp. Nem tudom, hogy bak nőként Beked mi fontos egy kapcsolatban, mert én bika vagyok, de soha nem kezdenék egy kossal. Már vártam, "az asztrológia egy baromság" típusú hozzászólásokat. Soha nem fogom megérteni, hogy ha nem érdekel valakit egy téma, minek ír.
2017. júl. 6. 07:07
 8/17 anonim ***** válasza:
Elnézést a melléütésekért, gyorsan írtam.
2017. júl. 6. 07:08
 9/17 A kérdező kommentje:
Borsibaby, nagyon köszi! :) Ugyanezt vettem észre.. :( Nem tolerálom a hűtlenséget, ezért nálam ez semmiképp sem férne bele. Akit meg nem foglalkoztat a horoszkóp téma, az meg minek pazarolja az idejét arra, hogy ide írogat? Menjetek inkább és fussatok két kört a melegben, ha nincs jobb dolgotok.. :DDD
2017. júl. 6. 08:07
 10/17 anonim ***** válasza:
59%
A jelenlegi párom kos, de ő egyáltalán nem ez a tipikus jegy. De az előző párom is kos volt és nagyon kemény volt. Borzasztóan végletes, kitartó, képes bármilyen hülyeség mellett kitartani, ha ő igaznak véli, meggyőzhetetlen. Szexben is ilyen, bármit képes megtenni, hogy a végén összejöjjön a dolog. Alakváltozó is. De amúgy ha összejön a szex, nagyon szenvedélyes, nagyon szereti a szexet. Szerelemben nem ismer határokat, bármeddig képes küzdeni, de amúgy dacos, önző és nagyon büszke típus.
2017. júl. 6. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!