Kos férfiak leírnátok milyenek vagytok a szerelemben, szexben? Milyen nők jönnek be? Jellemzéseket is írhattok magatokról. Kos férfi/bak nő mennyire illik össze? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 21:40
11/17 I noor Y válasza:
Hát persze h az hataroz meg téged h mikor születtél....h erre még sose gondoltam
Szanalmas
12/17 anonim válasza:
Baromság a horoszkóp, mondom ezt kos férfiként.
13/17 I noor Y válasza:
Jolvan pontozzatok le vegyetek meg a horoszkopos ujsagotokat es legyetek boldogok
Talaltok majd vkit aki szimpatikus minden stimmel megtudjatok h mi a csillagjegye es addig volt eselye gratulalok igy kell ezt csinalni . ti aztan tudjatok hogy kell elni
14/17 anonim válasza:
Na én pont kos férfi vagyok bak barátnővel, de erre a hülyeségre nem gondoltam még, hogy horoszkóp szerint is összeillünk-e. Akkor meg minek foglalkozzak vele, ha nem ez a lényeg.
15/17 Fish1 válasza:
A két fél napjegye nagyon kevés ahhoz, hogy bármi használható dolgot lehessen mondani. Ehhez részletes szinasztria kell, ami figyelembe veszi a házhelyzeteket, fényszögeket és a többi bolygót is.
16/17 anonim válasza:
Az én exem kos volt de nem igazak rá az itt írtak. Pont hogy nagyon monogám és hűséges volt, meglehetett benne bízni ilyen szempontból teljesen, de egyébként meg befolyásolható volt, nem lehetett jókat értelmesen vitázni vele, nem értette a problémáim, lusta volt mint a dög és hat nem is tudom... szexben elment, de azért nem nyújtott olyan húha teljesítményt.
17/17 anonim válasza:
Skoriként írom, hogy a legbrutálisabb lábbeleremegős szexem a kos pasimmal volt(van). Igaz nem olyan bevállalós, mint egy vízöntő, de olyan vad és szevedélyes, brutális, de gyengéd és kitartó. Olyan hűha kategória.
Szerelemben is jó bár néha észre kell vele vetetnem, hogy lehetne egy kicsit bújósabb is(amit amúgy szeret nagyon csak valahogy magától nem mindig jut eszébe xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!